Wat ik in mei las

Wat ik in mei las

De maand mei is weer voorbij en dat betekent dus een terugblik naar wat ik in mei allemaal las en ik moet zeggen: het valt me reuze mee. Andere maanden ging het lezen zo sloom dat ik dacht dat ik nooit meer veel zou lezen. Maar deze maand is anders. Oké, oké, het merendeel van de gelezen boeken zijn audiobooks, maar toch. Zelfs die had ik vorige maanden niet zo heel veel.

Totaal dus 17! Lekker bezig en voor mijn reading challenge is dit ook echt wel fijn. Inmiddels zit ik op 70 gelezen boeken en het doel is nog steeds 100, dus ik loop flink voor met de zesde maand die we net zijn ingegaan.

Ik moet wel zeggen dat ebooks wat dat betreft ervoor zorgen dat ik zoveel boeken lees, want als ik dat niet zou doen, zou ik deze maand op 7 zitten. Er zijn mensen die ebooks niet mee vinden tellen, maar ik vind van wel. Het is nog steeds lezen, maar dan op een andere manier. Net als dat ik niet zoveel snap van het gehaat op ereaders.

Nu ik zoveel gelezen heb, heb ik eindelijk ook weer een voorraad aan recensies en ga ik mijn best doen om terug te gaan naar drie recensies in de week. Dit heb ik heel lang niet gedaan, omdat ik het gevoel had dat ik las om die drie recensies per week te halen en daar was ik wel een beetje klaar mee.

In juni zal ik waarschijnlijk wel minder lezen, want sowieso ben ik een aantal dagen naar een festival en daar lees ik doorgaans niet zo heel veel. Met 10 boeken ben ik in elk geval al heel tevreden.

Hoe ging het met lezen bij jullie in mei?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: