Wat ik las in september

Wat ik las in september

In september las ik best wat verschillende boeken. Zo las ik bijna alle Harry Potterboeken (moest nodig een keer gebeuren), maar ook bijvoorbeeld Grenzeloos van Lis Lucassen. Klassiekers tegen een heel nieuw boek.

Inmiddels zijn een aantal recensies van Harry Potter ook gepubliceerd, net als Grenzeloos. Over Harry Potter heb ik getwijfeld, maar besloten om het wel te doen. Ik heb het bij het eerste deel immers ook gedaan, dus waarom dan niet bij de rest?

Ik heb deze maand ook best redelijk gelezen. Ik vond niet alles even interessant, maar een hoop ook wel. Zo kijk ik nu als volwassene toch wel anders tegen de boeken van de tovernaarsleerling aan. Vroeger vond ik Snape een eikel, maar nu heb ik veel meer sympathie voor hem en meer van dat soort dingen.

In oktober heb ik geen specifieke doelen, al zou het fijn zijn als ik iets meer boeken voor RARE zou kunnen lezen, want daar blijven maar auteurs bij komen, haha. Ik weet toch al dat ik het bijna niet ga redden. En verder hoop ik iets van 10 boeken te lezen, want dat is voor mij toch wel een minimum. Maar oktober is best druk, dus ik ben heel benieuwd!

Hoe ging het lezen bij jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: