Wat kocht ik in juni?

Wat kocht ik in juni?

Ik begon deze maand met een paar boeken die ik gekocht had, een paar die ik gekregen had. En eindigde met deze stapel. Woeps. Ja, op deze manier komen die kasten wel vol.

Ook ontving ik deze maand maar liefst 3 keer een beschadigd boek: Did I Mention I Love You? en Did I Mention I Need You? kwamen allebei beschadigd binnen. Bij die eerste heb ik hem maar gehouden, maar bij Did I Mention I Need You? zat er een scheur in de kaft. En daar kreeg ik dus een vervanging voor (keurig opgelost van bol.com!). Ik weet nog niet wat ik met het tweede exemplaar ga doen. Of ik er een winactie aan verbind of zoiets. Maar dat vind ik lastig, want ik weet niet wie er interesse zou hebben in een beschadigd boek.

FullSizeRender (20)

Ook Soldier kwam beschadigd binnen met wederom een scheur in de kaft. Ik weet niet wat er de laatste tijd mis is bij de post, maar beschadigde boeken ontvangen is niet oké. Ook dat tweede exemplaar mocht ik houden. Ook keurig netjes van The Bookdepository. Zwijgen is goudvis kwam ik tegen in de boekhandel toen ik er snuffelde, net als Anatomy of a misfit, The lie tree en The problem with forever.

Eenzaam en extreem ver weg won ik, Did I Mention I Love You? met het logo van Moon (de onderste) kreeg ik op de boottocht met Estelle, Jager lag ineens ongevaagd in de bus (Superlief van HaperCollins! Al moet ik deel 1 en 2 nog lezen, woeps). Met Scoop! doe ik mee aan een leesclub op Hebban en zowel Surf als Reboot zijn ook recensie-exemplaren. Vallen van Jackie van Laren mist op deze foto, maar dat boek kreeg ik ook als een recensie-exemplaar.
Deze maand kreeg ik vooral veel boeken dus. Als ik zo doorga, heb ik binnenkort Billy-boekenkast nummer vijf vol. Woeps.

Eén gedachte over “Wat kocht ik in juni?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: