Wat kocht ik in november?

Wat kocht ik in november?

Deze maand viel het qua boeken kopen eigenlijk wel mee en ook kreeg ik er deze maand 2 boeken van uitgeverij Gottmer. Het paste in elk geval allemaal mooi op één foto die ik voor de leuk maar een beetje kerstig heb aangekleed. Met kerst zelf heb ik niets, maar dingen als kerstballen, kerstlampjes, slingers … dat vind ik allemaal geweldig. En hoe meer glitter en kleur, hoe beter. Ik denk dat ik in mijn vorige leven een ekster was.

Dit was wat ik kocht en kreeg. Geel Girl pakt uit en Geek Girl #5 (of: Geek Girl bekent kleur) kreeg ik van Gottmer. Omdat ik door Heartless benieuwd geworden was naar Alice in Wonderland besloot ik die te kopen, samen met The picture of Dorian Gray. Door deel 2 van Een groene bloem trilogie ben ik eigenlijk best benieuwd geworden naar de boeken van Oscar Wilde. Beide boeken kocht ik in de Penguin pocket uitgave.

Van Kraai & Koninkrijk bestelde ik de limited edition met prachtige gouden bladzijdes en echt, het is geweldig. Ik vind hem dus echt prachtig. Normaal koop ik niet heel snel een serie in twee talen, maar van Leigh heb ik nu alles in het Engels en in het Nederlands en twee van de boeken zijn gesigneerd, Six of Crows en List & Leugens.

Sterrenstof liet ik op het evenement met de schrijfster Krystal Sutherland signeren en dat boek kocht ik daar ook. Ik vind het altijd leuk om boeken te laten signeren en als je er dan toch bent … Inmiddels heb ik al best wat gesigneerde boeken in de kast staan en stiekem hoop ik dat ik zelf ook ooit boeken mag signeren voor mensen, dat lijkt me echt geweldig.

Van dit stapeltje nieuwe boeken las ik best er best wat en vormde daar mijn mening over. Ik schreef recensies van:

Geek Girl pakt uit
Geek girl bekent kleur
Crooked Kingdom
Sterrenstof
Heartless

Kochten jullie deze maand veel nieuwe boeken? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: