Wat las ik afgelopen maand?

Wat las ik afgelopen maand?

In februari ging het eigenlijk uitstekend met lezen. Meer dan uitstekend misschien wel, want het zorgde ervoor dat ik ineens voorliep. Ik vloog door de boeken heen alsof het glad ijs was en ik vlijmscherpe schaatsen onder had. Ik las het ene na het andere boek uit. Voor mijn reading challenge meer dan goed dit.

Het boek zonder plaatje is trouwens Daan & Nadia. Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld, Enkeltje Ierland, Drie vrienden, een huis (en een klusjesman), Daan & Nadia en Het huis op de heuvel zijn trouwens recensie-exemplaren. Zoals je ziet las ik ook een paar boeken van mijn februari TBR (Dreamless, The Rose Society, The Young Elites, Zand erover, De verborgen universiteit: De erfenis van Richard Grenville, Het verhaal van Phoenix en Een alledaags verhaal over een allesomvattende liefde).

Flinke stapel zo dus! Ik ben blij dat het lezen deze maand goed ging met maar liefst veertien boeken. Hopelijk gaat het in maart minstens zo hard!

Over Het huis op de heuvel, Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereldZand erover, Enkeltje IerlandDrie vrienden, een huis (en een klusjesman) en Daan & Nadia schreef ik recensies.

2 gedachten over “Wat las ik afgelopen maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: