Wat las ik in april?

Wat las ik in april?

In april ging het eigenlijk best goed met lezen. Ik lees nog niet zoveel als ik ooit deed, maar ik ben zeker ook niet ontevreden. Ik las vrijwel alleen maar contemporary, dat dan weer wel.

Ook herluisterde ik een boek, maar dan in het Nederlands. Ik las het al eerder in het Engels, maar vond het best lekker luisteren in het Nederlands.

Audiobooks

– The Rest of the Story
– Shock
– Nu of Nooit
– De Jacht
– Verleid me
– The Towering Sky
– Tweet Cute

Ik luisterde 5 boeken deze maand. Best redelijk, vooral als je bedenkt dat ik veel dikkere boeken had en weinig zin om te lezen. Ik las 2 standalones (Tweet Cute en The Rest of the Story), rondde een serie af door het laatste deel eindelijk te luisteren (The Towering Sky), las 2 eerste delen (Verleid me en Nu of Nooit), luisterde een jeugdthriller (Shock) en herluisterde er 1 (De Jacht)

Ik lees nog niet zoveel als ik ooit deed, maar ik ben zeker ook niet ontevreden.

Ebooks

– Looking to Score
– Riot House
– A Love Song for Liars
– Fake It Till You Make It

Ik las drie ebooks. Om eerlijk te zijn valt dat me wel een beetje tegen. ik dacht dat ik meer gelezen had, maar niet dus. Overigens vond ik het alledrie best goede boeken, al vond ik Riot House wel de beste. Dat was een ‘IK MOET NU DOORLEZEN’ boek. En ja, die hoofdletters moesten ook.

Fysiek boek

– Vers gedicht

En tot slot de fysieke boeken waarvan ik er slechts eentje las. Oké, ik ben ook begonnen in het fysieke boek van Ninth House, maar die heb ik nog niet uit omdat er andere boeken tussendoor kwamen.
Vers gedicht is overigens geen leesboek, maar eentje hoe je gedichten schrijft. Heel wat anders dus, maar wel interessant.

Totaal las ik elf boeken. Best redelijk, maar ik had zelf ook wat meer gehoopt. Ik lijk in elk geval wel de flow te pakken te hebben, dus hopelijk worden het volgende maand meer. De planning is in elk geval om volgende maand Ninth House, Wrong (voor een leesclub), Coach Me (een ARC), Havenfall (voor leesclub nummer 2) en Beholden (een ARC) te lezen.

Lazen jullie veel of valt het stiekem ook een beetje tegen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: