Wat las ik in augustus?

Wat las ik in augustus?

Ik had verwacht dat het in augustus best goed zou gaan met de Ohmybookathon, maar ik had niet verwacht dat ik maar liefst eenentwintig (!) boeken zou lezen en luisteren. En er zaten ook nog flink wat dikke tussen.

Een deel van wat ik las, want ik ben nog boeken vergeten.

Ik begon met Havikskruid die verassend snel uit was. Boeken die ook snel uit waren, waren die van Morgan Matson, Elke dag maandag en Songs about a girl.

Deze maand las ik dus een heleboel boeken. Van sommigen had ik veel verwachtingen, bij sommigen helemaal niet. Bij anderen wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Maar als ik het meest opvallende boek zou moeten kiezen deze maand, dan zou dat Songs about a girl zijn. Misschien omdat ik nog nooit van dat boek gehoord had en hij me daarom verraste. Want dat deed hij. Hij was leuk, echt leuk.

It ends with us las ik ook nog, maar die ben ik blijkbaar vergeten om op de foto te zetten. Woeps.

Niet alle boeken las ik als fysiek exemplaar. Ik las ook een paar ebooks en ik luisterde er een stel. Lang leve de liefde, Je bent geweldig! en Owning Violet las ik als audiobook en dat blijft altijd toch wat lastig om te fotograferen. Ik vind audiobooks nog steeds ontzettend fijn en ik heb er toch best al wat geluisterd op Storytel.


Ik las dus behoorlijk diverse boeken deze maand in verschillende genres. En ik ben nog steeds verbaasd dat ik zoveel las deze maand. Wow. Ik heb trouwens bijna doel 1 van mijn reading challenge (120 boeken) gehaald. Woehoe!

Van een aantal boeken verschenen al recensies deze maand:
Daar heb je vrienden voor
De angstaanjager
Elke dag maandag
Hof van mist en woede
Havikskruid
Mislukt

Eén gedachte over “Wat las ik in augustus?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge