Wat las ik in augustus?

Wat las ik in augustus?

De nieuwe maand is net begonnen, dus dat betekent een terugblik op alles wat ik las in augustus en dat was toch nog best een hoop. Ook haalde ik mijn readingchallenge deze maand (en zit ik daar inmiddels overheen met 13 boeken)

Zoals je ziet is het behoorlijk gevarieerd wat ik las en luisterde deze maand. Echte New Adult-boeken zoals The Baller en On Dublin Street, maar ook een echte klassieker (voor mij) die ik al jaren niet meer las (Harry Potter en de geheime kamer). En het boek van de Leesbeesten leesclub (Allerzielen) die aanstaande vrijdag weer bij elkaar komen voor een nieuw seizoen.

Het is wel duidelijk dat ik steeds minder fysieke boeken ga lezen en dat ik vooral ebooks en audiobooks lees/luister. En dat terwijl ik 4 billy’s vol heb met boeken. Ai. Overigens staan daar veel boeken in die ik allang gelezen heb. Maar desondanks las ik toch een boek dat al eeuwen in de kast (Allerzielen) en ben ik er nog niet uit of ik deel 2 ook ga lezen. Ik ben wel benieuwd hoe het eindigt, maar ik heb gewoon twee maanden (!) over dit boek gedaan.

Ook las en luisterde ik deze maanden meer boeken voor RARE: Groupie, Becoming Us, On Dublin Street, The Baller en Down London Road. Ik hoop in september weer minstens 3 boeken van auteurs die komen te lezen. Ik denk niet dat alle boeken van alle auteurs ga kunnen lezen, maar de helft is realistisch.

Verder wil ik vooral mooie verhalen lezen

Ik hoop in september nog een paar Harry Potter-boeken te herlezen, hoop ik een deel van de boeken op mijn ‘dit mag weg als het uit is’ plank te lezen (en dus weg te doen naar minibiebs enzo) en verder wil ik vooral mooie verhalen lezen, want dat is uiteindelijk waarom ik herlees. Al is het natuurlijk fijn dat ik ook dit jaar de reading challenge al gehaald heb, maar het is niet het belangrijkste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge