Wat las ik in december?

Wat las ik in december?

In december was het even spannend of ik mijn reading challenge zou gaan halen, maar volgens Goodreads liep ik zes boeken voor, dus in theorie zou dat mogelijk moeten zijn.
En zoals jullie al gezien hebben in mijn blogpost erover is het nu inderdaad gelukt. In december las ik dus behoorlijk wat boeken. 22 om precies te zijn. Ik heb 2017 afgesloten met maar liefst 212 gelezen boeken op de teller.

Niet zoveel fysieke boeken deze maand zoals je ziet, maar alsnog meer dan genoeg. Er zaten boeken waar ik niet zoveel bij had, goede boeken, slechte boeken, wel aardige boeken. Van alles en nog wat in elk geval. Daarnaast las ik deze maand voor het eerst in tijden een non-fictie boek. Ik ben daar niet zo van, maar naar dit boek (Miracle Morning) was ik benieuwd dus besloot ik hem voor een paar euro als ebook aan te schaffen. Hij was oké, maar erg Amerikaans.

Wat mij betreft was 2017 een prima leesjaar en ik ben heel benieuwd naar hoe volgend jaar gaat verlopen. Boeken die ik in elk geval wil lezen zijn Nimmernacht,A Semi-Definitive List of Worst Nightmares, Him en Us.

Hoe ging deze laatste maand bij jullie? En dit jaar? Hebben jullie gelezen wat jullie wilden lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: