Wat las ik in februari 2020?

Wat las ik in februari 2020?

Februari was best een aardige leesmaand. Ik hikte wel een beetje tegen een leesdip aan aan het einde, maar desondanks ging het toch best lekker. Vooral de (Nederlandse) luisterboeken gingen erg goed en kon ik weer wat boeken van mijn digitale plank afhalen.

Kijk je mee naar wat ik las?

Luisterboeken (6)

Ik luisterde zes boeken. 1 herlees (Ik wist het!), de rest allemaal nieuwe boeken. Grappig wel dat 5 van de 6 Nederlands waren, terwijl ik normaal vooral Engels luister. Maar op de een of andere manier stond mijn hoofd daar deze maand niet naar.

Ik luisterde Onder de sterren van Montpellier en Meer dan ooit van Marina Folkers, Voor je weggaat van Clare Swatman, Ze was 16 van Marlies Allewijn en The Upside of Falling van Alex Light. Het ene boek had een best heftig thema, terwijl het ander redelijk nuchter was.

Het ene boek had een best heftig thema, terwijl het ander redelijk nuchter was.

Ebooks (3)

Ik las maar drie ebooks deze maand. Als ik dat zo opschrijf klinkt het als weinig. Oeps, haha. Voor mijn gevoel las ik er namelijk meer. Ik las een ARC (Brix van Brooke O’Brien) waar de recensie ook al van online is gekomen. Verder las ik Ryans Bed van Tijan voor de leesclub (die toevallig vanavond is) en het zelfhulpboek van Lianne Keemink: Je moet (bijna) niets.

Fysiek (1)

En last but not least: de fysieke boeken. Of zeg maar gewoon: het fysieke boek. Er was een tijd dat er geen ebooks bestonden en iedereen alleen maar echte boeken las. In die tijd waren mijn boekenstapels dan ook zo hoog als de Dom van Utrecht. Maar vandaag de dag bestaat die stapel slechts uit 1 boek: De genadigen van Margaret Owen, een fantasyboek dat ik al tijden wilde lezen.

Uiteindelijk las ik dus tien boeken uit. Oké, het is niet zoveel als sommige andere maanden, maar ik ben absoluut niet ontevreden. Vooral omdat ik deze maand weinig zin in lezen had.

Favorieten (of niet)

Favoriet: Ze was 16. Ik wist niet wat ik bij dit boek moest verwachten, maar uiteindelijk vond ik het best een goed boek.
Minste favoriet: Ryans Bed. Ik had best hoge verwachtingen van dit boek, maar het viel me best wel tegen helaas. Ik heb het boek met moeite een 6 – dus 3 sterren – gegeven.
Moet ik nog uitlezen: Het geheim van Eva van Petra Vollinga, The Paper & Hearts Society van Lucy Powrie

Volgende maand hoop ik in elk geval Het geheim van Eva van Petra Vollinga en The Paper & Hearts Society van Lucy Powrie (herlees) uit te lezen. En nog veel meer natuurlijk.

Hoe ging het bij jullie met lezen deze maand?

Eén gedachte over “Wat las ik in februari 2020?

  1. Lekker bezig zeg! Door mijn depressie kon ik lange tijd niet lezen, maar ik heb het eindelijk weer opgepakt. Ik ben begonnen in ontvoerd van Robin Cook en heb ‘m inmiddels bijna uit, vind t tot nu toe een heel goed boek. Ik las ook een boek van Henning Mankell maar kan zo niet op de titel komen.
    Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Wij gaven Kino een nieuw thuisMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: