Wat las ik in januari?

Wat las ik in januari?

Het is inmiddels februari, maar ach. Dit blogje moest eigenlijk afgelopen week verschijnen, maar die week ging niet helemaal zoals gepland, dus dan maar nu. Beter laat dan nooit.

De eerste maand van het jaar was een goede voor mijn reading challenge en ik las en luisterde maar liefst 17 boeken in verschillende genres. Ik las vooral veel contemporary Young Adult, maar toch ook wel wat fantasy, Nederlandse feelgood, een kinderboek en een paar New Adult-boeken.

Eens gegeven en Man Card waren allebei recensie-exemplaren, De laatste Namsara las ik voor de leesclub en de rest las ik vooral omdat ik het leuk vond om ze te lezen en luisterde. Het is wel duidelijk dat ik de laatste tijd steeds minder fysieke boeken lees, maar dat mijn voorkeur toch nu ebooks zijn. Begrijp me niet verkeerd: ik vind het heerlijk om een boek vast te houden, maar mijn e-reader is zo handzaam dat ik dat minstens zo fijn vind. En het scheelt ook wel geld, want vooral Engelse ebooks zijn vaak niet zo heel duur.

Ik ben erg tevreden met wat ik in januari las. Ik denk niet dat februari ook zo lekker gaat, want ik heb een beetje een leesdipje. Maar ik hoop in elk geval op tien boeken, dat zou al heel mooi zijn. Ik hoop in elk geval De Woeste Hoogten en Nimmernacht uit te krijgen, allebei behoorlijk pittige boeken. Ook hoop ik dat ik Remember To Forget en The Cruel Prince aan het lijstje toe kan voegen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: