Wat las ik in juli?

Wat las ik in juli?

Jullie was een erg goede leesmaand, want ik las en luisterde behoorlijk veel in meerdere genres. Wat ik allemaal las? Als je mee kijkt, weet je dat zo direct.

Van draken tot aan verliefd worden op een pestkop

Ik las dus meerdere genres in juli. Zo las ik literatuur, feelgood, Young Adult Contemporary, non-fictie, bully romance, thrillers, fantasy… kortom, van alles en nog wat.
Ik ben dol op genres door elkaar gooien en ik denk dat ik deze maand daar wel goed in geslaagd ben. Ik las trouwens ook een aantal boeken van Nederlands auteurs zoals Tatjana Almuli en Pamela Sharon.

Wat ik allemaal las

Deze maand luisterde ik ook weer de meeste audiobooks. Dat waren: Gesprekken met vrienden, Buitenspel, De geur van groen, knap voor een dik meisje, Vijf stappen van jou, Verleidelijk lekker, Hart van vuur, Hart van smaragd, Molly en het kattencafé en Zonder mij

Fangirl is zo’n boek dat voelt als een comfortabel spijkerbroek die wil blijven dragen tot er geen draad meer over is.

Ebooks en fysieke boeken las ik een stuk minder. Het enige ebook dat ik las was Cruel Intensions en de fysieke boeken waren Verknocht, Leven met een leugen en de herlees van Fangirl. Love die laatste. Dat is zo’n boek dat voelt als een comfortabel spijkerbroek die wil blijven dragen tot er geen draad meer over is.

De favorieten

Molly en het kattencafé is de absolute nummer één deze maand. Het gaat over poes Molly die een nieuw baasje zoekt en daarvoor stad en land afzwerft. Dat verhaal is gewoon zo lief.

Daarnaast kwam ook Verknocht, het langverwachte nieuwe deel in de Verkikkerd-serie, uit en dat was weer een feestje met alle nerds uit Het Fort. Heerlijk.

Ook Knap voor een dik meisje vond ik erg sterk. Het is een non-fictie en dus niet echt een leesboek, maar er zat zoveel herkenning in voor mij. Zoveel dingen waarbij ik dacht: ja, dat heb ik ook! En de boodschap was gewoon heel mooi: dat je mag zijn wie je bent en dat je, zelfs als dik meisje, gewoon recht heb op liefde.

Augustus = RARE maand

Kortom: het was een hele goede leesmaand! Ik hoop het in augustus voort te zetten. In augustus (en september) wil ik een aantal boeken voor RARE gaan lezen.

Hoe ging het lezen bij jullie in juli?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: