Wat las ik in juli?

Wat las ik in juli?

In juli las ik verrassend veel boeken, 17 maar liefst! Wow, ik wist niet dat ik zoveel gelezen had, haha. Dat ontdekte ik pas toen ik het lijstje maakte. Ik luisterde overigens weer de meeste boeken. Dat blijf ik een heerlijke manier vinden om meer boeken tot me te nemen. Ik weet dat er best wat mensen zijn die dat geen lezen vinden, omdat je dan nog andere dingen erbij kan doen, maar ik vind het net zo goed tellen.

Verschillende genres
Zoals je ziet las ik vooral veel feelgood en (dark) romance. Klem was een thriller, maar verder was het veel van hetzelfde. Wel vond ik eigenlijk alle boeken die ik las tof. Alleen Confessions of a Bookaholic vond ik het minste. De leukste vond ik de Reneegades-Trilogie van Rebecca Yarros. Die lazen echt in een ruk weg en daar was ik binnen een week doorheen.

Verwachtingen
Van een aantal boeken had ik verwachtingen. Vaak pak ik ook gewoon een boek en dan zie ik het wel, maar soms heb ik ook echt zin om een boek te lezen. Dan kan het natuurlijk twee kanten op. Voor bovengenoemde serie ging de verwachting de goede kant op, maar Confessions of a Bookaholic ging de andere kant op.

Voor bijvoorbeeld Even tussen ons had ik geen verwachtingen en wilde die in het begin ook wegleggen, maar uiteindelijk vond ik toch wel een tof boek en luisterde het fijn weg.

Wat ik las qua formats
Ik las 9 audiobooks (Jackie & Jones, Great and Precious Things, Een nieuwe kans in Cockleberry Bay, Rood, wit & koningsblauw, Verknocht, Klem, Ik kom je halen, even tussen ons, Even goede vrienden) en 7 ebooks (A Love Song for Dreamers, Wilder, Nova, Rebel, Confessions of a Bookaholic, The Dare en Bully King)

Het ging dus erg lekker. Hoe ging het deze maand bij jullie met lezen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: