Wat las ik in juni?

Wat las ik in juni?

Deze maand las ik duidelijk een stuk minder dan vorige maand, maar goed, deze maand was ook wat drukker. Ik sjouwde braaf twee boeken mee naar Pinkpop, maar ik las ze eigenlijk alleen in de trein. Op de camping las ik niet – zoals verwacht – en op het festival ook niet. Maar ja, je bent een boekenwurm of je bent het niet en neemt minstens één boek mee. Zo ook ik.

 

Maar deze maand wist ik dan misschien vorige maand niet te overtreffen: toch las ik redelijk wat uit. En een hoop goede boeken ook nog eens. Throne of Glass, Did I Mention I Love You?, Vallen, Did I Mention I Need You, Surf!, The problem with forever en Reboot waren stuk voor stuk supergoed en zou ik iedereen aanraden. Of gewoon opdringen om deze boeken eens te lezen.

Recensies van dit lijstje die ik deze maand publiceerde:
Did I Mention I Love You?
Vallen
Eenzaam en extreem ver weg
Surf!
The problem with forever
Reboot

Over het merendeel van de boeken die ik las, was ik best – of heel – tevreden en vond ik ze eigenlijk allemaal goed. Op een paar uitzonderingen na, maar goed, dat kan ook haast niet anders. Ik heb alleen wel een klein leesdipje na zoveel goede boeken in een maand te hebben gelezen, haha. De rest van de boeken kan ik nu eigenlijk alleen maar tegenvallen.

Aankomende maand hoop ik in elk geval Scoop! te lezen, want ik doe mee aan een leesclub. Daarnaast wil ik nu toch eindelijk weleens The Raven King uit krijgen. Verder heb ik geen plannen en wacht ik lekker af wat juli me gaat brengen. Hopelijk wel iets meer boeken dan afgelopen maand. Ik hoop gewoon weer op 13. Misschien een beetje verwend, maar anders moet ik aan het eind van het jaar zo stressen voor mijn Goodreadschallenge, dus dan loop ik liever een beetje voor, haha.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: