Wat las ik in juni?

Wat las ik in juni?

In juni las ik niet heel veel, precies zoals ik verwachtte. Ik had vakantie en raakte in een klein leesdipje, omdat ik de meeste boeken die ik las gewoon wat matig vond. Het merendeel van de boeken gaf ik deze maand ook 3 sterren.

Ik las deze maand nogal wat verschillende genres

Wel las ik nogal wat verschillende genres. Zo las ik feelgood, een historische roman, literatuur (daar reken ik Normale mensen maar even onder), New Adult (ook een LGBTQ+-boek), contemporary en een thriller. Benieuwd naar wat ik dan gelezen heb?

Audiobooks

Als eerste de audiobooks. Daar luisterde ik het meeste van. Zoals meestal dus. De Meisjesmagneet, De fout (dit was een herlees), Overgave, Buiten bereik en Normale mensen. Van dit lijstje vond ik Overgave het mooiste en viel Normale mensen me het meeste tegen. Echt, ik snap de hype niet

Ebooks

Ebooks las ik niet zoveel deze maand eigenlijk. Maar drie, dus dat is niet heel veel. Alleen In the Arms of the Elite, Pretty Reckless en Alles op alles. In Pretty Reckless was ik overigens al bezig in mei.

Fysieke boeken

Ook de fysieke boeken vielen wat tegen, maar goed, die lees ik sowieso steeds minder. Ik koos voor een boek dat ik in de weggeefwinkel vond (en dat nu in de minibieb staat) en voor een recensie-exemplaar. En ik nam er eentje mee naar Pinkpop. Eline, Joël en Cocktails & ketchup waren deze drie.

Totaal las ik dus elf boeken. Geen slecht aantal, maar voor mij voelde het niet als een hele goede leesmaand, want ik kwam maar niet in de leesflow. Jammer!

In juli verwacht ik in elk geval tien boeken te lezen. In twee ben ik nu al bezig: Cruel Intensions en Gesprekken met vrienden. Een ebook en een luisterboek. Ook liggen er nog wat recensie-exemplaren klaar.

Hoe ging het lezen bij jou in juni?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: