Wat las ik in maart?

Wat las ik in maart?

Maart was geen goede maand, laten we het daarop houden. Je zou denken dat ik veel meer las, want ik hoefde nergens meer heen (oké, naar mijn werk), maar alles wat er in de wereld gebeurt, werkt averechts voor me. Ik heb het gevoel dat ik het nieuws moet blijven volgen, dat ik alles moet weten.

En daarnaast was het ook nog heel druk en chaotisch in mijn hoofd wat erin resulteerde dat ik maar weinig las en totaal geen concentratie heb op het moment. Helaas, want het lezen ging best lekker het begin van dit jaar. 

Audiobooks

Het geheim van Eva
Love, in English
Serpent & Dove
Iets ouds en iets blauws
Helemaal mijn smaak
Zwijg
Falling For Ryan

Ebooks

The Bromance Book Club
Theatrical
When Shadows Follow

Zoals je ziet las ik echt heel weinig. Alleen luisteren ging me nog redelijk af. Ik denk dat maart gewoon niet mijn leesmaand was.

Gelukkig loop ik vooralsnog nog wel voor op mijn leesdoel en hoop ik dat beter weer en een situatie die min of meer stabliseert ervoor zorgt dat het lezen weer wat beter zal gaan.

En ik hoop dat ik volgende maand ook eens aan mijn fysieke TBR kan beginnen, zodat er ruimte vrij komt in de kast. Want ik heb echt teveel fysieke boeken.

Hoe ging het bij jullie afgelopen maand? Lazen jullie wel goed of hebben jullie ook last van de situatie in de wereld op het moment?

Eén gedachte over “Wat las ik in maart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: