Wat las ik in mei?

Wat las ik in mei?

Deze maand ging het lezen best goed. Ik las vooral een aantal korte verhalen, maar ook nog wel andere boeken. Zou anders iets minder indrukwekkend zijn, haha.

De indrukwekkende stapel van fysieke boeken die ik deze maand las. Of nou ja, ik vind hem toch best indrukwekkend en dan heb ik het zelf allemaal gelezen. Er zitten ook best wat dikke boeken bij, dus ik had niet verwacht dat ik er deze maand zoveel zou lezen. Mede dankzij de readathon van Blossom Books kreeg ik er in een weekend drie uit: De Kroon, Rivalen en Mannenpakken/vrouwenhakken.

Ik las ook een aantal korte verhalen en een paar ebooks:
1. The Whitechapel Fiend (kort verhaal)
2. Nothing but Shadows (kort verhaal)
3. The Evil We Love (kort verhaal)
4. Ik verdrink zonder jou (ebook)
5. The Crown’s Game (ebook)
6. Verliefd en verloren (ebook)

Daarnaast ‘las’ ik Handletteren & Meer. Het is totaal geen leesboek, maar wel een erg leuk boek als je het tof vindt om mooi te leren handletteren. Ik kreeg dit boek als recensie-exemplaar, dus uiteraard volgt hier nog een recensie van.

Een aantal van de boeken recenseerde ik ook:
De afstand tussen jou en mij
Gebr.
Mannenpakken/vrouwenhakken
A Court Of Mist And Fury
Rivalen
De Kroon
Ik verdrink zonder jou

Deze boeken hebben ervoor gezorgd dat ik lekker op schema zit voor mijn reading challenge, want ik zit inmiddels over de helft van mijn eerste challenge (125 boeken) en het is pas net mei geweest, dus als ik zo doorga, gaat het zeker wel lukken. Misschien die 150 ook nog wel.

Volgende maand zal ik waarschijnlijk wel minder lezen, maar ach, dat is ook helemaal niet erg. Deze maand las ik gewoon extreem veel.

2 gedachten over “Wat las ik in mei?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: