Wat las ik in mei?

Wat las ik in mei?

Mei was niet de beste maand op het gebied van lezen. Ik was erg moe en had maar weinig zin om te lezen. Bovendien viel een van de boeken waar ik erg naar uitkeek een beetje tegen (Finale, de recensie volgt nog) en toen had ik nog minder zin.

Echt heel jammer, want aan het begin van de maand begon ik best goed. Daarnaast waren er dingen waardoor ik zo gestresst was dat ik niet kon lezen, omdat ik geen concentratie ervoor over had.

Wat ik dan wel las

Natuurlijk las ik wel boeken, want hoe slecht de maand ook is: ik lees er altijd een paar. Wel vooral audiobooks (wederom). Nu ik meer uren werk, luister ik dus ook meer tijdens mijn werk.

Audiobooks
– Als morgen niet bestaat
– Ik wil met je mee!
– Hart van Glas
– The Princess and the Fangirl
– Sweet Filthy Boy
– Verovering

Ebooks
– The Envy of Idols
– Butterface
– De Zwendelprins

Fysieke boeken
– Finale
– Licht, camera, liefde

Desondanks las ik deze maand toch nog elf boeken. Absoluut niet slecht, maar voor mij persoonlijk ging het minder. Deels omdat ik soms het gevoel had tegen mijn zin te lezen.

Verwachtingen in juni

Ik hoop in juni minstens tien boeken te lezen. Ik hoop in elk geval Eline van Michelle Visser en Pretty Reckless van L.J. Shen uit te lezen, want daar was ik al in bezig in mei, maar heb ik allebei net niet uitgelezen. Ik ga begin juni een weekendje naar een festival en ik neem boeken mee, maar verwacht daar maar weinig te lezen.

Hebben jullie deze maand veel gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: