Wat las ik in november?

Wat las ik in november?

In november ging het lezen niet heel erg goed. Dat had voor een groot deel te maken met NaNoWriMo. Dan merk ik dat ik meer mijn focus leg op schrijven dan op lezen en dat is prima. Inmiddels weet ik na al die tijd wel dat ik in deze maand gewoon weinig lees en in oktober juist heel veel. Gelukkig heb ik mijn reading challenge al een tijd geleden gehaald, dus daar hoef ik me geen zorgen meer over te maken.
Toch las en luisterde ik nog best een aantal boeken. Zowel ebooks als fysieke boeken en natuurlijk ook luisterboeken.

Fysieke boeken
1. Crooked Kingdom
2. Heartless
3. November 9
4. Geek Girl pakt uit
5. Geek Girl bekent kleur

Ebooks
6. De wereld achter het water
7. The Mistake

Audiobooks
8. Shiny broken pieces
9. The Siren
10. The blood between us
11. The Kissing Booth
12. Joyride

Stiekem ben ik wel een beetje verbaasd hoe weinig fysieke boeken ik gelezen heb. Ik had eigenlijk verwacht dat ik er meer fysieke gelezen had dan dit. November 9 herlas ik trouwens, want dat vond ik leuk om nog net in november te doen. Maar uiteindelijk is het een mooie lijst geworden van twaalf gelezen boeken. Ik vind het fijn om verschillende vormen van het lezen van boeken, te gebruiken.

Vinden jullie trouwens dat als je een luisterboek hebt geluisterd, je het mee mag tellen als gelezen boek? Of telt dat niet? Ik vind dat ik ze wel mee mag tellen eigenlijk, maar ik ben benieuwd hoe andere mensen daar over denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: