Wat las ik in november?

Wat las ik in november?

In oktober vergat ik om in te vullen wat ik las, maar het was het niet veel. Want die leesdip heeft nu echt keihard toegeslagen. Zelfs audiobooks luisteren gaat bijzonder moeizaam, net als bloggen over boeken en schrijven. Dus mocht het komende tijd rustig zijn: het komt door die verdomde dip.

‘Maar wat las je dan wel?’

In november wist ik ook al dat het niet echt hard zou gaan, maar op het moment ben ik blij met elk boek. Zelfs als het boeken zijn die ik herlees, al verschijnt er hier dan geen recensie.

Herlezen deed ik dan ook veel in november. Voor de Leesbeesten leesclub lazen we de Schim en Schaduw. Dat boek las ik jaren geleden al eens, maar besloot om hem te herluisteren. En om de hele serie dan ook maar meteen.

‘Ik hou gewoon van Nikolai’

Dus ik luisterde Schim en Schaduw, Siege and Storm en Val en Verlossing (Ik hou gewoon van Nikolai <3). Daarnaast luisterde ik ook Egotripper en Sorta like a rockstar.

Broken Knight, De mooiste dag van je leven en Jij waren de boeken die ik las.

Erg weinig, zeker als je bedenkt dat ik ook weleens twintig boeken gelezen heb in een maand. Maar ik maak me niet meer druk. Lezen moet ook leuk zijn. Ik probeer het elke dag in elk geval tien minuten en hoop dat ik vanzelf het plezier weer terug vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: