Wat las ik in november?

Wat las ik in november?


Alice in Zombieland staat niet op de foto.

November ging niet zo hard als oktober, maar dat was voor mij geen verrassing. NaNoWriMo slurpt toch altijd meer van mijn tijd dan ik wil. Toch ben ik absoluut niet ontevreden met hoeveel boeken ik gelezen heb en ik heb mijn reading challenge van nog een paar boeken voorzien.

Over die challenge gesproken: Ik zit nu op 134 boeken en eigenlijk wil ik voor de 150 gaan, maar ik denk niet dat ik dat ga redden. Ik hoop dat ik in elk geval de 140 haal, maar dat zou op zich wel moeten lukken.

Helaas heb ik 1 boek dat op mijn TBR-lijst stond nog altijd niet gelezen: Dreiging en Duisternis wacht al een flinke tijd tot het opengeslagen wordt, maar er komen steeds andere boeken tussendoor. Ik heb ook veel te veel ongelezen boeken en ik kom veel te vaak in de bibliotheek.

Ook heb ik besloten om minder strikt te zijn. Ik heb een tijd terug besloten om alle boeken in de maand dat ik ze lees, te recenseren. Ik merk alleen dat ik soms drie recensies achter elkaar heb zonder afwisseling, dus ik heb besloten om daar minder strikt in te worden. Zo krijgen de boeken allemaal echt een eerlijke kans.

1. Onsterfelijk
2. Bloedband
3. Geek Girl: Knap anders
4. Geek girl #2: blundert door
5. Silber: Het tweede boek der dromen
6. Geek Girl #3: Perfect plaatje
7. Spoorloos
8. Alice in Zombieland – Binnenkort volgt hier een recensie van!

Ik las toch nog 8 boeken deze maand en dat vind ik heel netjes van mezelf! Ik ben beslist niet ontevreden deze maand ^-^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: