Wat las ik in oktober?

Wat las ik in oktober?

In oktober las ik best een aantal boeken. Wel opvallend: vrij veel New Adults en romantische boeken. Ik luisterde er ook vrij veel. Ik had even een abonnement op Scribd, maar ik heb gemerkt dat ik zo nu en dan toch liever ook naar Nederlandse boeken luister en dat kan daar niet.

Ook vond ik het aanbod qua audiobooks een beetje tegenvallen, dus ik heb mijn abonnement weer opgezegd. Misschien later nog. Voor nu blijf ik bij Storytel.

Zoals je ziet ging het best lekker afgelopen maand. In november verwacht ik een stuk minder te lezen. Ik hoop in elk geval om tien te lezen, zodat ik niet achterop raak met mijn recensies, maar dat weet je nooit natuurlijk.
Zeker niet met NaNoWriMo en een leesdip die maar niet weg wil. Misschien is dat ook de reden dat het vooral audiobooks waren, want dat lukte wel, maar lezen vond ik erg lastig en geen idee hoe het komt. Wist ik het maar, dan was ik er al vanaf geweest.

Nou ja, het zijn boeken en dat is altijd goed. En het is dichter bij die 150 die ik nog hoop te halen dit jaar en waarvan ik me niet voor kan stellen dat het me niet gaat lukken eigenlijk. Aankomende maand hoop ik eigenlijk in elk geval Twilight uit te lezen en verder heb ik geen idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: