Wat las ik in september?

Wat las ik in september?

September was absoluut de meest slechte leesmaand van dit jaar. Het was de maand waarin ik naar Londen zou gaan (maar ik hoopte toch best veel te lezen) en dat de dagen korter en donkerder worden. Niets bleek minder waar.

Meneer Leesdip kwam namelijk langs en sloeg genadeloos toe. Zelfs met audiobooks had ik veel moeite. Maar ik las gelukkig wel wat, al is het voor mijn doen erg weinig. Ik baal er stiekem van, want het heeft ook invloed op mijn blog en op mijn zin in schrijven. Dus als je minder blogs ziet dan normaal, weet je waar het van komt.

 

Hoeveel ik dan las


Meestal heb ik hier behoorlijk lange, indrukwekkende lijsten met hoeveel ik wel niet gelezen heb. Deze maand heb ik er slechts 7. 7! Voor iemand anders nog steeds veel, maar voor mij niet.
Ik las wel ebooks, luisterde audiobooks en las ook een fysiek boek.

Wat ik las


Ik begon de maand met The Rebel of Raleigh high als ebook. Het einde luisterde ik, net als Schilderslief, deel 5 van Liefde in de lucht en Luchtkussen. We Own Tonight was nog een ebook en The Paper & Hearts Society was het fysieke boek dat ik mee door Londen sleepte.

Meestal heb ik hier behoorlijk lange, indrukwekkende lijsten met hoeveel ik wel niet gelezen heb.

Oktober


In oktober hoop ik die leesdip toch wel weer de deur te wijzen, ik ben klaar met hem. Daarnaast heb ik als doel in elk geval 7 boeken en ik hoop echt dat het gaat lukken. Meer is overigens altijd beter. We gaan het zien!

Ging jullie leesmaand beter dan de mijne?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: