Week in woorden 9

Week in woorden 9

En er is alweer een nieuwe week voorbij! Wat gaat het hard. Deze week was bijzonder saai eigenlijk.

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Dit is wat je noemt een saaie week. Er gebeurt deze week eigenlijk niets. Ik ga naar mijn werk waar opvallend veel post is door onder meer stempassen die bij iedereen bezorgd moeten worden. Hierdoor zie ik op donderdag maar liefst 713 brievenbussen. Zelf schrik ik er ook een beetje van hoeveel het zijn. Dat heb je niet door als een groot deel van één postwijk uit flats bestaat. Dan lijkt het altijd minder.

Ik vond dit leuk. Dat is waarschijnlijk wel duidelijk zo.

Deze week lees ik Hof van Doorns en rozen uit en ik hou van het boek! Echt! Hij is zo geweldig. Ik publiceerde de recensie afgelopen zaterdag, dus als je wilt weten hoe enthousiast, moet je dat eens lezen.

Ook begin ik in Lady Midnight, het nieuwe boek van Cassandra Clare. Eigenlijk ben ik een beetje teleurgesteld. Het leest absoluut niet snel weg, iets dat ik wel van deze schrijfster gewend ben. Zodra ik over de helft ben, gaat het wel sneller, maar ik denk niet dat dit boek vijf sterren krijgt.

Zondag

Op een forum waar ik zit kom ik per toeval een actie tegen: alle schoenen bij Pro Shoes zijn 50% afgeprijsd. Dus ook Converse Allstars! En wat draag ik heel veel? Precies. Ik twijfel of ik online bestel, maar na verschillende verhalen besluit ik om dat niet te doen en de gok te nemen. Ik ga naar de winkel en uiteindelijk koop ik drie paar voor 102 euro. Normaal kost één paar al 70 euro, dus ik ga blij met mijn drie paar schoenen naar huis. Wel een beetje asociaal, maar ach. Dat doet iedereen waarschijnlijk

De kleuren die ik koop

‘s Avonds ga ik opnieuw naar Utrecht, maar dit keer voor een concert. Maanden geleden kocht ik een kaartje voor Kodaline. De band kende ik niet echt, al luisterde ik voor ik het kaartje kocht wat nummers en ik besloot dat het mijn muziek wel was. En voor 20 euro … ach, dat is niet heel veel geld. Aan het begin van de week overwoog ik nog om het kaartje te verkopen, maar ik ben blij dat ik het niet gedaan heb. Ze zijn tof live!

Het is een klein zaaltje, tweeduizend man kunnen er ongeveer in. Hier was ik al eerder, bij Placebo ook. Toch was ik nerveus, want dat concert vond ik dus niet zo leuk. Maar hier had ik er geen last van en dat terwijl ik Kodaline veel korter ken. Maar misschien omdat ik er weinig verwachtingen van had. Ook schieten er gedachten aan de aanslagen in Parijs, en dan vooral die in het theater, nog even door mijn hoofd. Wat als …? Godzijdank gebeurt er niets en is de sfeer uitstekend.

Het voorprogramma, All Tvvins, is trouwens ook erg tof. Ook een Ierse band, net als Kodaline.

Kodaline

Maandag

Ik heb een klein blogdipje, ook al blog ik normaal altijd op maandag. Vandaag wil het niet echt helaas. Wel vind ik een artikel waar alleen nog plaatjes aan toegevoegd moeten worden en die plan ik alvast in. In de loop van de middag komt de inspiratie terug en schrijf ik nog een paar blogs (af). Ook lees ik een flink stuk in Lady Midnight, maar het boek is nog niet. Hopelijk morgen wel. Verder is het niet zo’n productieve dag en computer ik dus vooral. 

Eén gedachte over “Week in woorden 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: