Winactie Anna

Winactie Anna

Heb je mijn recensie gelezen over Anna? Dan heb ik goed nieuws voor je, want het boek is ook te winnen. Bedankt, Overamstel!

Het is officieel geen winactie voor deze Feest Vijfdaagse, maar ik vond hem er wel mooi op aansluiten. En het sluit ook meteen mooi aan op mijn recensie over het boek natuurlijk.

Waar het over gaat

Nadat een mysterieus virus alle volwassenen heeft uitgeroeid, is Sicilië verworden tot een gigantische ruïne van verlaten steden, afgebrande winkelcentra en onbegaanbare wegen.
Alleen de kinderen zijn overgebleven en proberen op het desolate eiland, waar de hitte en de zon het landschap teisteren en overal hongerige wilde honden op de loer liggen, te overleven zonder elektriciteit, vers water en voedsel.

Sinds de dood van hun ouders zorgt de dertienjarige Anna voor haar acht jaar oude broertje Astor, aan de hand van het notitieboekje dat haar moeder achterliet. Als Astor wordt ontvoerd, besluit Anna samen met haar hond naar hem op zoek te gaan in de hoop uiteindelijk de overtocht naar het vasteland te maken, op weg naar een nieuwe toekomst.

Wat je moet doen voor deze winactie:
Wat je moet doen om kans te maken:
– Like mijn pagina op Facebook (en laat me weten met welke naam je dat gedaan hebt)
(en laat me weten met welke naam je dat gedaan hebt)
– Volg me op Bloglovin (en laat me weten welke naam je gebruikt hebt)

De winactie loopt tot en met 20 januari 2016 23:59. Daarna doet je inzending niet meer mee. Zorg ervoor dat je een juist mailadres gebruikt, want als je gewonnen hebt, stuur ik een mail.

15 gedachten over “Winactie Anna

 1. Ik doe graag mee voor dit boek. Ik kan je wel weer vertellen onder welke naam ik je volg maar dat is inmiddels wel duidelijk denk ik. =P

  Het verhaal spreekt me heel erg aan. Ik heb al een aantal recensies van dit boek gelezen en de een is er positiever over dan de ander, maar dat is eigenlijk bij ieder boek zo. Je weet pas wat je van een boek vind zodra je hem zelf leest.

 2. Ik doe graag mee met deze leuke actie.
  Op Facebook heet ik Henriette Leeuwis
  Op Bloglovin heet ik ook Henriette Leeuwis (henrietteleeuwis5)

 3. leuke actie het boek klinkt leuk ben benieuwd of het iets voor mij is

  mijn naam op FB en Bloglovin is sabrina wannet

 4. Lijkt me echt een heel mooi boek. Dus JA, ik doe graag mee.
  Volg op Bloglovin’  onder de naam Wilma Van ‘t Hof  https://www.bloglovin.com/people/prulleke-1429559
  En ook liker op Facebook. Wilma Van T Hof  https://www.facebook.com/wilma.vanthof.3

 5. Dit lijkt me echt een heel interessant en leerzaam boek! Zoiets heb ik nog nooit gelezen. Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt met je recensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: