Winactie: Verwilderd

Winactie: Verwilderd

Ik vond het wel weer eens tijd voor een winactie en nu de paperback van Verwilderd er eindelijk is besloot ik om een winactie te doen. Totaal geef ik 3 boeken, 2 ebooks naar keuze (Dus Ongetemd of Verwilderd) en 1 paperback van Verwilderd.

‘Is allemaal leuk en aardig, maar wat moet ik daarvoor doen?’

Omdat ik 3 prijzen heb, zijn er ook 3 manieren om iets te winnen. Want niet iedereen heeft Instagram of Facebook. Ik verloot 1 ebook op Facebook, 1 via Instagram en de paperback via deze site.

Eisen voor de winactie op Facebook
– Like mijn pagina
– Tag 2 mensen
– Het delen van deze post wordt zeer gewaardeerd

Eisen voor de winactie op Instagram
– Volg mijn profiel
– Geef antwoord op de vraag die ik onder de winactiefoto heb gesteld
– Tag 2 mensen

Eisen voor de winactie op pluizenbol.nl
En last but not least hebben we hier ook een winactie waar je 1 vraag moet beantwoorden: wat is jouw favoriete song en waarom?

Deze winactie loopt tot en met 30 oktober. Succes! 😀

10 gedachten over “Winactie: Verwilderd

 1. Mijn favoriete song is ‘Carry on’ van de band Fun. Omdat dit nummer me er altijd aan herinnerd dat er na regen ook weer zonneschijn komt en dat pijn tijdelijk is. Het is ook een nummer wat ik oneindig vaak achter elkaar kan luisteren zonder dat het verveeld. Dat heeft vooral te maken met de prachtige stem van de leadzanger Nate Ruess trouwens. Hij legt zoveel gevoel in wat hij zingt dat er niet een nummer is in hun repertoire waar ik geen kippenvel van krijg.

 2. Mijn favoriete liedje is This is me van Keala Settle. The film is zwz al echt geweldig en dit nummer is gewoon zo mooi en past echt bij mij.

 3. Mijn favoriete song? Pff ik heb niet echt een favoriet maar vind er veel mooi. Ik kies dan nu voor Arcade van Duncan Laurence, omdat ik het liedje erg mooi vind en trots ben dat Nederland met dit lied gewonnen heeft bij het songfestival!

  P.s. ik doe graag mee voor de paperback, want het ebook heb ik al

 4. Mijn favoriete song…..oei, lastig. Heel veel songs die ik prachtig vind. Als ik dan toch kiezen moet dan ga ik toch voor mijn favoriete band. Pink Floyd. En Tsja welk nummer? Money. Een heerlijk lang nummer. Genieten.

 5. Oeh wat een leuke vraag! Mijn favoriete song is nu teeth van 5 seconds of summer omdat het anders is en het gewoon zo goed klinkt! (en het past ook wel een beetje bij het herfstige weer)
  En trouwens echt leuk dat je een winactie doet! Ik ben ontzettend benieuwd naar het boek omdat ik denk dat ik het echt heel gaaf ga vinden! 🙂

 6. Hopelijk reageer ik nu niet dubbel, maar aangezien mijn eerste reactie nog niet staat vrees ik dat er iets mis is gegaan dus vandaar tweede poging (mocht het dubbelop zijn voel je vrij om er een te verwijderen)

  Mijn favoriete song is ‘Carry on’ van de band Fun. Het is volkomen onterecht een relatief onbekende band want ze zijn fantastisch goed. Hun leadzanger Nate Ruess is vooral bekend om zijn duet met P!nk (Just give me a reason), maar daarin komt zijn stem niet eens volledig tot zijn recht. Carry On is een song die mij altijd mega-ontroerd omdat er zoveel emotie in gelegd wordt door de zanger. Ook inspireerde het me om een NA te (proberen te) schrijven.
  Joany onlangs geplaatst…Creepy klassiekers voor HalloweenMy Profile

 7. Momenteel is medicine van bring me the horizon mijn favoriete liefje. Op school heeft altijd iedereen een oordeel klaar en roddelt iedereen enorm veel over elkaar. En dit liedje is de ultieme payback voor die personen.
  Iedereen kamt wel eens met mensen die ze wat minder leuk vinden dus iedereen kan zich ook vinden in dit liedje. Normaal is dit een metal band maar dit is 1 van hun rustige liedjes, wat ook wel eens fijn is. Bij mij gaat dit liedje altijd op vol volume ook in de auto :).

 8. Het verschil per periode welk nummer ik het mooiste vind. Momenteel is het Roller Coaster van Danny Vera. Een mooi en rustig nummer. Heerlijk om mee te zingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: