Recensie: Beneath This Ink

Recensie: Beneath This Ink

Beneath This Ink
ISBN: 9780990404835
Auteur: Meghan March
Series: Beneath #2
Uitgever: Meghan March LLC
Publicatiedatum: 9 februari 2015
Genres: Audiobook, Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 372
Goodreads

I’ve always known she was too good for me, but that never stopped me from wanting her.

And then I finally had her for one night.

A night I don’t remember.

I figured I’d blown my shot.

But now she’s walked back into my life, and this time, I have the upper hand. I want my second chance.

Will she be able to see the man beneath this ink?

Beneath This Ink is het tweede deel in de Beneath-serie. Ging het eerste deel over Charlie en Simon, dit deel gaat over Con (Constatin) en Vanessa. Con komt in het eerste deel al voor als de baas van Charlie, maar daar heeft hij een bijrol.

In Beneath This Ink vertellen Vanessa en hij om en om hun verhaal. Ik vind het altijd fijn als het vanuit twee oogpunten verteld wordt, want dat geeft een boek net wat meer diepgang. Best grappig, want vroeger vond ik dat dus helemaal niet fijn, maar juist heel erg vervelend lezen. Datzelfde geldt trouwens voor de eerste persoon, vond ik vroeger ook helemaal niets en nu vind ik het heel fijn.

Zelf vind ik Con het leukste personage, want ik was best benieuwd naar hem. Naar wat er allemaal achter hem schuilt. Ik vind hem nogal mysterieus in het eerste deel en aan het begin van het boek en ik werd echt wel nieuwsgierig naar hem. Gelukkig is hij na Beneath This Ink toch wat minder mysterieus en schuilt er achter de man met de vele tatoeages iemand met een hart van goud. Vanessa vond ik wat minder. Ik vond haar niet stom, maar ik kon verder ook niet zo heel veel met haar. Beide personages leer je wel goed kennen in dit deel en je weet wie ze zijn en wat ze willen. Voor mij kwamen ze ook wel tot leven.

Ik vind het ook leuk dat andere personages als Charlie en Simon weer terugkomen. Dat kan ook haast niet anders, want Con is ook in dit deel nog steeds Charlies baas. Maar hier zijn deze personages wel een stuk minder aanwezig, zijn het de bijpersonages.

Beneath This Ink is een boek waar je echt van moet houden. Het is expliciet, heel erg expliciet. Meghan schuwt niet om dingen niet te benoemen, dus het is wel iets waar je van moet houden. Ik ben er geen bijzonder grote fan van, maar ik vind Meghans schrijfstijl gewoon prettig en de verhalen leuk. En ik kan het wel aan.

Ik vond Beneath This Ink niet haar beste boek, maar het luisterde alsnog wel prettig weg. Gelukkig is dit boek voorgelezen met een man die wel een fijne stem had, in tegenstelling tot het eerste deel. Hij mag me best in slaap komen voorlezen. En ik vond zijn stem ook wel passen bij het personage Con. Datzelfde geldt trouwens voor de vrouw die Vanessa voorleest. Ik vond het een tof boek met toffe personages.

Beneath This Ink is iets voor jou als:

  • Je van expliciete verhalen houdt
  • Je iets hebt met tatoeages (hoeft niet natuurlijk)
  • Je van New Adult houdt

Beneath This Ink krijgt van mij drieënhalve ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: