Blogtour Liefde In Twin Bridges – Abby en Blake: Recensie

Blogtour Liefde In Twin Bridges – Abby en Blake: Recensie

Blogtour Liefde In Twin Bridges – Abby en Blake: RecensieBlogtour Liefde In Twin Bridges - Abby en Blake
ISBN: 9789492585165
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Publicatiedatum: januari 2018
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 250
Goodreads

Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor kerst op een bezoekje aan Graceland, het huis van the King.

Het lot heeft echter andere plannen met haar. Alle vluchten naar Tennessee zitten vol en Abby komt terecht in Montana, in het charmante dorpje Twin Bridges. Al snel belandt ze op de radar van sexy cowboy Jacob, maar Abby heeft eigenlijk haar hart verpand aan Blake, de man die haar bij aankomst in Montana zo goed heeft geholpen. Zijn uitgeleende jas houdt haar warm als ze het moeilijk heeft. Maar zal ze Blake ooit nog terugzien?

Een hartverwarmend kerstverhaal over ware liefde en je leven weer in eigen handen nemen van de hand van Debra Eliza Mane, de eerste succesvolle Nederlandse western romance auteur, en Lizzie van den Ham, bestsellerauteur van romantische boeken op iTunes, Kobo en Amazon.

Deze recensie maakt deel uit van de blogtour rondom Liefde In Twin Bridges – Abby en Blake

Ik las van schrijversduo Lizzie en Debra (al was ze toen nog Debora Elisabeth) al eerder Leven als prinses in Texas en dat vond ik een tof boek, maar ik miste nog wel dingetjes. Toch was ik benieuwd naar het eerste deel in de Liefde In Twin Bridges-serie en besloot ik om me op te geven voor de blogtour.

Omdat ik beide schrijfsters al kende, wist ik wat ik kon verwachten: Een luchtig boek dat lekker snel wegleest en dat vermakelijk is. Verder had ik weinig verwachtingen eigenlijk. Ja, dat het over cowboys zou gaan.

Als kind was ik dol op paardenboeken en heb Romana en Ragebol ook helemaal stukgelezen. Vraag me niet waarom, want ik heb nooit paardgereden, was geen Penny-meisje en had niet de intense droom om ooit een paard te bezitten. En toch las ik graag over paarden. Maar dat is lang geleden en liggen die boeken op zolder.

En nu blijkt dat er ook gewoon boeken over cowboys bestaan. Natuurlijk, dat had ik kunnen verwachten, want over bijna alles bestaat tegenwoordig wel een boek, maar toch had ik er nooit aan gedacht. Deze boeken over cowboys zijn wel een stuk minder onschuldig dan die met Ragebol trouwens, maar daar ben ik blij om want tegenwoordig hou ik wel van die boeken. Maar niet ordinair, want dat vond ik Liefde In Twin Bridges – Abby en Blake absoluut niet. Er worden geen scenes geschuwd, maar het wordt op een mooie en prettige manier verteld. Daarnaast las het inderdaad lekker vlug weg en voldeed het aan wat ik verwachte.

Het verhaal wordt verteld vanuit Blake en Abby. Allebei komen ze aan het woord en zie je de dingen vanuit hun oogpunt. Zelf vind ik dat altijd prettig omdat personages ieder een eigen kijk hebben op dingen en je mensen dan beter leert kennen. In dit boek heb ik eigenlijk geen voorkeur wie ik het prettigste vond lezen. Ik vond ze leuk, maar wel een beetje vlak. Ze kwamen voor mij niet helemaal tot leven.

Wat ik jammer vind, is dat de namen van de twee belangrijkste personages in de titel staan. Dat vind ik zelf nooit zo prettig, maar dat is vast ook een persoonlijk ding.

Liefde In Twin Bridges – Abby en Blake is een fijn en luchtig tussendoorboek waarin de liefde centraal staat. Als je van paarden en/of cowboys/girls houdt, dan is dit wel een boek voor jou, maar ook als je niet zo van paarden houdt, is het leuk. Toch vind ik het boek niet meer waard dan 3 sterren.

Liefde In Twin Bridges – Abby en Blake kreeg ik als recensie-exemplaar van Dutch Venture Publishing, maar uiteraard is mijn mening hierdoor niet beïnvloedt.

Eén gedachte over “ Blogtour Liefde In Twin Bridges – Abby en Blake: Recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: