Dating You/Hating You

Dating You/Hating You

Dating You/Hating YouDating You/Hating You
ISBN: 9781501165818
Publicatiedatum: 6 juni 2017
Aantal bladzijdes: 350
Goodreads

All’s fair in love and work. The first standalone romance by New York Times and #1 international bestselling author Christina Lauren (Beautiful Bastard) is a sexy, compulsively readable romantic comedy that dives headlong into the thrill and doubt of modern love.

Despite the odds against them from an embarrassing meet-awkward at a mutual friend’s Halloween party, Carter and Evie immediately hit it off. Even the realization that they’re both high-powered agents at competing firms in Hollywood isn’t enough to squash the fire.

But when their two agencies merge—causing the pair to vie for the same position—all bets are off. What could have been a beautiful, blossoming romance turns into an all-out war of sabotage. Carter and Evie are both thirtysomething professionals—so why can’t they act like it?

Can Carter stop trying to please everyone and see how their mutual boss is really playing the game? Can Evie put aside her competitive nature long enough to figure out what she really wants in life? Can their actor clients just be something close to human? Whether these two Hollywood love/hatebirds get the storybook Hollywood ending or just a dramedy of epic proportions, you will get to enjoy Christina Lauren’s heartfelt, raucous, and hilarious romance style at its finest.

Ik heb al best een aantal boeken van schrijversduo Christina en Lauren – Christina Lauren – gelezen. Het ene boek beter dan het andere boek. Maar beide dames zijn behoorlijk productief, dus ik heb nog lang niet alles gelezen.

Dus toen ik punten inwisselde voor 8 boeken van bookchoice zag ik dit boek er ook tussen staan – net de titel Ik wil niet voor je vallen -. Misschien denk je nu: maar waarom is de titel dan Engels? Omdat op Goodreads geen informatie ingevuld staat bij de Nederlandse editie en ik kan er niet tegen dat de informatie dan niet klopt, haha. Dus vandaar dat ik voor de Engelse titel gekozen heb.

Het concept is niet origineel, maar ik hoopte dat het goed zou komen dankzij de personages.

Ik weet niet of het aan de vertaling van Dating You/Hating You lag, maar ik vond dit boek om eerlijk te zijn wat tegenvallen. Meteen in het begin komen er tienduizend namen voorbij en bij elke naam dacht ik weer: huh, wie? Waarom hebben ze het nu al over deze persoon?

Sommige auteurs beginnen graag midden in de actie, maar zelf ben ik er nooit zo’n fan van. Ik moet altijd even wennen en als het meteen actie is, is de kans groter dan ik afhaak omdat ik nog niet alles snap. Bij hun andere boeken is dit toch minder voor mijn gevoel.

Het boek wordt verteld vanuit Evie en vanuit Carter. Dat vond ik fijn, want op die manier krijg je van beide kanten wat mee. Ze zijn verwikkeld in een strijd om wie de baan krijgt en niet altijd even lief voor elkaar. Het concept is niet origineel, maar ik hoopte dat het goed zou komen dankzij de personages.

Maar: nee, helaas niet. Ik had echt niets met Evie en vond haar geeneens een leuk personage. Met Carter iets meer, maar ook daar kon ik me niet echt bij inleven. Ze bleven voor mij allebei vrij vlak, ze voelden een beetje als personages van bordkarton en geen mensen die tot leven kwamen.

In Dating You/Hating You zitten niet echt onverwachte plotwendingen, maar dat is helemaal prima, want die had ik ook niet verwacht. Ik had verwacht dat het zou lopen zoals het liep. Verder vond ik de schrijfstijl hier en daar een beetje houterig – maar wederom: dat kan de vertaling zijn -, al las het prima weg toen ik eenmaal door had wie bij welke naam hoorde.

Dating You/Hating You vond ik een aardig boek, maar ik vond het geen topper en het voldeed niet helemaal aan de verwachtingen. Wat mij betreft hebben Christina en Lauren echt wel betere boeken geschreven dan dit.

Van mij krijgt Dating You/Hating You maar net 3 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: