Recensie: 13 enveloppen & 1 rugzak

Recensie: 13 enveloppen & 1 rugzak

Recensie: 13 enveloppen & 1 rugzak13 Little Blue Envelopes
Auteur: Maureen Johnson
Series: Little Blue Envelope #1
Uitgever: HarperTeen
Publicatiedatum: 21 december 2010
Genres: Young Adult
Aantal bladzijdes: 322
Goodreads

Inside little blue envelope 1 are $1,000 and instructions to buy a plane ticket.

In envelope 2 are directions to a specific London flat.

The note in envelope 3 tells Ginny: Find a starving artist.

Because of envelope 4, Ginny and a playwright/thief/ bloke–about–town called Keith go to Scotland together, with somewhat disastrous–though utterly romantic–results. But will she ever see him again?

Everything about Ginny will change this summer, and it's all because of the 13 little blue envelopes.

 

Dit boek kwam ik tegen bij de kringloop voor het luttele bedrag van 1.50 e. en ik besloot om het mee te nemen. Ik volg Maureen Johnson al een tijdje op Twitter en ik vond haar eerdere schrijfsels ook best leuk.

Het is voor mij een boek dat je mee zou nemen naar het strand, aan het einde van de dag achter zou laten in de trein. Of een boek dat met je meereist naar een van de plekken waar Ginny heengaat. Amsterdam, Londen, Rome…Het is een echt zomerboek.

Het is een aardig boek en het leest lekker weg, maar meer is het ook niet. Het is alleen niet zo dat het tijdverspilling is om te lezen. Nee, absoluut niet. Weinig boeken vind ik tijdverspilling, omdat elk boek een verhaal vertelt tussen de kaft, een uniek verhaal. Geen twee boeken zijn hetzelfde, al zijn er boeken die ik niet uitgelezen heb. Als ik een boek niet uitlees, dan moet ik het echt wel heel stom vinden.
Ik mag personage Ginny wel en af en toe vroeg ik me af wat ik zou doen als ik zulke brieven zou krijgen. In het boek zit weinig diepgang en er gebeuren eigenlijk ook weinig onverwachte dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: