Recensie: 3 AM Kisses

Recensie: 3 AM Kisses

Recensie: 3 AM Kisses3 AM Kisses
ISBN: 9781624300073
Auteur: Addison Moore
Series: 3 AM Kisses #1
Uitgever: Addison Moore Publishing
Publicatiedatum: 17 september 2013
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 306
Goodreads

Baya Brighton is looking forward to her first year at Whitney Briggs University, new friends, dorm life, and finally being close to her brother again. Love is the last thing on the list, but when Baya meets her brother’s roommate she begins to have thoughts and feelings that make even her blush.

Bryson Edwards has a secret he prefers buried in the past and long forgotten. He prefers loose girls, fast cars, and long nights working at the string of bars his family owns. When his roommate’s sister shows up on the scene, she’s far too innocent and sweet for him but he can’t shake Baya out of his mind and worse, it looks like she’s seeping into his heart as well.

Baya seems determined to show her brother she’s not a little kid and equally determined to use Bryson’s body to prove her point. It’s been made pretty clear that Baya is off limits to Bryson but their undeniable sparks explode into a whole lot more than just a few 3:AM kisses.

3 AM Kisses was een boek dat ik tegenkwam bij Amazon doorzoeken voor niets. Dat vind ik een hele fijne optie op Amazon en ook fijn dat het niet alleen oude boeken zijn, maar ook recente. Zo kwam ik dit boek ook op het spoor. Verwachtingen had ik niet echt, want die gratis boeken zijn niet altijd wat. Maar toch besloot ik 3 AM Kisses van Addison Moore een kans te geven en het boek heeft me op een goede manier verrast.

3 AM kisses is een echte New Adult die zich afspeelt op de campus van een universiteit en die het verhaal vertelt over Baya Brighton die eerstejaars is en gaat studeren aan Whitney Briggs University. Daar loopt ze Bryson Edwards tegen het lijf. In dit genre  – en sowieso niet in een boek of film – is het niet heel moeilijk te raden wat er gebeurt. Ik zal een hint geven: ze gaan bowlen.

 

Zowel Bryson als Baya komen aan het woord en je ziet de hele situatie vanuit allebei hun oogpunt. Zelf vind ik dit altijd een toevoeging aan een boek en vind het meestal ook interessanter om te lezen wat jongens denken. Sommige schrijfsters zijn beter in de jongens dan de meiden.

Dat was hier wat minder, want Bryson dacht vooral aan ‘my dick.’ Soms stoorde me dat best wel en dan dacht ik: ‘Ja nu weet ik wel dat je opgewonden bent.’

In dit geval vond ik Baya dan weer beter, die vond ik dieper en kwam voor mij uitgediepter uit. Alsof ze beter uitgedacht was of zoiets. Voor mij kwam Baya meer tot leven.

Bij de naam Baya moet ik trouwens steeds aan Baya Beachclub denken, een of andere tent in Rotterdam (geloof ik). Ik ben er verder nooit geweest en geen idee of de betreffende tent nog bestaat, maar vond ik wel grappig, haha. Net als dat de namen van beide hoofdpersonen met een B beginnen.

In 3 AM Kisses zat behoorlijk wat humor en er waren best stukken waarbij ik zat gniffelen en het echt grappig vond. Baya heeft leuke opmerkingen en vooral tegen Bryson. Andersom ook wel trouwens, maar ik vond haar opmerkingen net even wat leuker.

In het boek zitten wat dingen uit hun verleden waar de personages overheen moeten stappen en dat doen ze, maar nogal vluchtig. Voor mijn gevoel werd daar best weinig aan besteed en was het een beetje van: ‘O, ja, dit moet nog even snel afgerond worden. Nou ja, dan doen we het even snel en is alles goed.’ Terwijl het dan belangrijk was voor het verhaal en meerdere keren genoemd wordt.

Maar ondanks dat vond ik 3 AM Kisses een fijn boek om te lezen en las het lekker snel weg. Het boek past ook zeker wel in de New Adult boekenkast. Addison heeft een fijne schrijfstijl die lekker snel weg leest en ik ben ook zeker benieuwd naar de andere delen in deze serie. Inmiddels zijn het maar liefst 15 (!) delen. Het boek krijgt van mij drieënhalve ster.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge