Recensie: All Grown Up

Recensie: All Grown Up

Recensie: All Grown UpAll Grown Up
ISBN: 9781096913702
Publicatiedatum: 29 juni 2019
Aantal bladzijdes: 329
Goodreads

When I first encountered Ford Donovan, I had no idea who he was…well, other than the obvious. Young, gorgeous, successful, smart. Did I mention young? If I did, it bears repeating. Ford Donovan was too young for me.

Let’s back up to how it all started. My best friend decided I needed to start dating again. So, without my knowledge, she set up a profile for me on a popular dating site—one that invited men ages twenty-one to twenty-seven to apply for a date. Those nicknamed Cunnilingus King were told they’d go straight to the top for consideration. The profile wasn’t supposed to go live. Another point that bears repeating—it wasn’t supposed to.

Nevertheless, that’s how I met Ford, and we started messaging. He made me laugh; yet I was adamant that because of his age, we could only be friends. But after weeks of wearing me down, I finally agreed to one date only—my first after twenty years of being with my high school sweetheart. I knew it couldn’t last, but I was curious about him.

Though, you know what they say…curiosity kills the cat.

My legs wobbled walking into the restaurant.
Ford was seated at the bar. When he turned around, he took my breath away.
His sexy smile nearly melted my panties.
But…he looked so familiar.
As I got closer I realized why.
He was the son of the neighbor at our family’s summer home.
The boy next door.
Only now…he was all man.
I hadn’t seen him in years.
I left the restaurant and planned to put the entire crazy thing behind me.
Which I did. Until summer came.
And guess who decided to use his family’s summer home this year?

All Grown Up besloot ik om te gaan lezen voor RARE (dat inmiddels geweest is als jullie deze recensie lezen, maar niet als ik hem schrijf). Ik vind het concept oudere vrouw met jongere man wel interessant, vooral omdat je het een stuk minder vaak ziet. En dus leek dit boek me ook best tof. De samenvatting klonk echt tof. Maar wat vond ik er eigenlijk van? Was het zo goed als leek of toch niet? 

Nee, om eerlijk te zijn viel All Grown me best wel tegen. Hij was niet slecht, dat niet. Maar om nu te zeggen: het beste boek ooit, nee, dat ook niet. Ik had om eerlijk te zijn niet echt een klik met hoofdpersonen Ford en Valentina. Zij is 37, hij is 25.

Nu kan dat op zich prima zijn in een boek, maar ik voelde best veel afstand. Ik kon ook met allebei niet zoveel. IK vond de personages best plat en niet echt goed uitgewerkt. Ze kwamen voor mij totaal niet tot leven en dat had ik wel verwacht. Gehoopt is misschien een beter woord. 

Er zitten in het boek wel wat goede plotwendingen die het interessanter maken.

Er zitten in het boek wel wat goede plotwendingen die het interessanter maken. Zonder zou het heel saai zijn, haha. Denk ook dat ik het dan twee sterren gegeven zou hebben. Ik wil graag personages waarbij ik mee kan leven, wat er ook gebeurt. En dat was niet zo in dit boek. 

All Grown Up was best aardig, maar ik kan niet zeggen dat het het beste boek was dat ik voor RARE las. Dit boek vond ik bij vlagen gewoon saai en het voelde ook niet helemaal goed uitgewerkt ofzo.

Alsof het even snel geschreven was en daardoor toch minder was. Het onderwerp vond ik wel interessant, dus daarom heeft ‘t ook wat meer. Wel leuk om het vanuit een jongere man en oudere vrouw te lezen. En ook de schrijfstijl is best prettig. 

Van mij krijgt All Grown Up 3 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: