Recensie: All Lined Up

Recensie: All Lined Up

Recensie: All Lined UpAll Lined Up
ISBN: 9780062326201
Auteur: Cora Carmack
Series: Rusk University #1
Uitgever: William Morrow Paperbacks
Publicatiedatum: 13 mei 2014
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 305
Goodreads

In Texas, two things are cherished above all else—football and gossip. My life has always been ruled by both.

Dallas Cole loathes football. That's what happens when you spend your whole childhood coming in second to a sport. College is her time to step out of the bleachers, and put the playing field (and the players) in her past.

But life doesn't always go as planned. As if going to the same college as her football star ex wasn’t bad enough, her father, a Texas high school coaching phenom, has decided to make the jump to college ball… as the new head coach at Rusk University. Dallas finds herself in the shadows of her father and football all over again.

Carson McClain is determined to go from second-string quarterback to the starting line-up. He needs the scholarship and the future that football provides. But when a beautiful redhead literally falls into his life, his focus is more than tested. It's obliterated.

Dallas doesn't know Carson is on the team. Carson doesn't know that Dallas is his new coach's daughter.

And neither of them know how to walk away from the attraction they feel.

All Lined up is het eerste deel in de Rush University serie en gaat over Dallas Cole, een typische good girl die gaat studeren aan de universiteit waar haar vader een van de coaches is van het football-team. Daarnaast is Carson McClain net op de universiteit gekomen om zijn dromen te verwezenlijken. Ik had al eerder de Losing It-serie gelezen van Cora en die vond ik lekker weglezen. Al zat Losing It wel een beetje op het randje van Young en New Adult, maar ik vond haar schrijfstijl prettig en was dus wel benieuwd naar deze serie.

Toen ik All Lined Up tegenkwam bij Storytel besloot ik het boek te gaan luisteren. Op de een of andere manier heb ik ineens heel veel New Adults achter elkaar gelezen met het thema sport. En ik hou niet eens van sport! Nou ja, ik vind het best leuk om bijvoorbeeld naar hockey (die op het veld) te kijken, maar ik voel niet echt de behoefte om het te gaan doen en ik volg ook geen team of zo.

In het begin moest ik een beetje wennen aan de vertellers, maar dat duurde niet zo lang, want ik vond ze allebei prettige stemmen hebben. Het verhaal wordt verteld vanuit Dallas en Cole en ik vond het lekker snel weglezen. Ik heb dan ook maar een dag of zoiets gedaan over het luisterboek. Ik vind het heerlijk om met iets bezig te zijn en ondertussen naar een luisterboek te luisteren. De manier van schrijven is er eentje die lekker snel wegleest en -luistert.

All Lined Up is qua scenes een stuk meer New Adult dan Losing It en vond ik persoonlijk ook wat leuker. Dat andere boek is het net niet of zo. Of misschien vond ik Dallas gewoon leuker, al vond ik Dallas af en toe wel een beetje zeuren, maar ik kon het aan. Ze was best leuk op dat gezeur na, al bleef ze wel wat plat. Maar vooral Carson kwam voor mij niet zo goed uit de verf. Sommige schrijfsters zijn zo goed in mannen, maar ik denk niet dat Cora daarbij hoort. Hij was niet slecht, maar ook niet heel goed. Hij was voor mij wat te standaard, dat is jammer.

In All Lined Up zitten niet echt onverwachte plotwendingen of dingen die je echt niet aan ziet komen, maar ook geen dingen die te ver gezocht zijn. Ik heb het boek met plezier gelezen. Het is niet de beste New Adult die ik ooit las en ik mis zelf ook een beetje de humor erin. Daarnaast vind ik de cover echt niet mooi – zeg maar gerust: superlelijk -, maar never judge a book by it’s cover. Het was een aardige New Adult en was leuk voor tussendoor. Wat mij betreft is dit een beter boek dan Losing it, dus als je dit genre leuk vond en Losing it tof vond, vind je All Lined Up waarschijnlijk ook leuk.

All Lined Up krijgt van mij drieënhalve ster. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: