Recensie: All Your Perfects

Recensie: All Your Perfects

Recensie: All Your PerfectsAll Your Perfects
ISBN: 9781501193323
Auteur: Colleen Hoover
Uitgever: Atria Books
Publicatiedatum: 17 juli 2018
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 308
Goodreads

Colleen Hoover delivers a tour de force novel about a troubled marriage and the one old forgotten promise that might be able to save it.

Quinn and Graham’s perfect love is threatened by their imperfect marriage. The memories, mistakes, and secrets that they have built up over the years are now tearing them apart. The one thing that could save them might also be the very thing that pushes their marriage beyond the point of repair.

All Your Perfects is a profound novel about a damaged couple whose potential future hinges on promises made in the past. This is a heartbreaking page-turner that asks: Can a resounding love with a perfect beginning survive a lifetime between two imperfect people?

Er zijn van die auteurs wiens nieuwe boek je wilt lezen, ook al heb je geen idee waar het boek over gaat. Voor mij is Colleen Hoover zo’n auteur. Ze brak mijn hart met November 9 (nog steeds mijn favoriet) en sindsdien ben ik benieuwd naar elk boek dat ze schrijft. Haar oudere boeken heb ik nog niet allemaal gelezen, maar dat staat zeker in de planning.

Bij All Your Perfects wist ik dus ook niet precies waar het boek overging, maar ik wist dat ik het wilde lezen. Soms staan haar boeken heel dicht bij mij en soms – zoals bij dit boek – wat minder. Mij wist dit boek ook wat minder te raken, want ik kon niet zo heel veel met dit onderwerp. Als ik een onderwerp wat minder vind, dan vind ik het ook een stuk moeilijker om me in te leven en dat was bij All Your Perfects dus ook zo.

Dat zal ook de reden zijn dat de personages me wat minder aanspraken. Ik vond Quinn – die het hele verhaal vertelt – wel diepgang hebben, maar af en toe vond ik haar ook een beetje vermoeiend. Maar goed, ik moet zeggen dat ik geen ervaring heb met het onderwerp.

Ik hoopte oprecht op een goed einde, dat er toch een wonder zou zitten aan het einde. Maar dat is iets dat je bij Colleen Hoover lang niet altijd krijgt.

Wel denk ik dat de reacties van de personages levensecht beschreven zijn en ik kon ook wel met ze meeleven, want ik hoopte oprecht op een goed einde, dat er toch een wonder zou zitten aan het einde. Maar dat is iets dat je bij Colleen Hoover lang niet altijd krijgt.

Wel is het vlot geschreven en ga je er snel doorheen. Ik vond het begin ook heel interessant en dat maakte nieuwsgierig. Hoe zou het aflopen? Colleen kan me altijd nieuwsgierig maken en ik wil haar boeken ook altijd uitlezen, zelfs al trekken ze me soms wat minder. Ik vind het leuk bij Colleen dat elk boek anders is, dat het geen kant-en-klaar format is, maar dat ze steeds met iets nieuws komt. Vaak heeft ze ook onverwachte plotwendingen, maar die miste ik hier een beetje.

All Your Perfects viel voor mij wat tegen, omdat het onderwerp me gewoon niet zo trok. Voor mij is het ook niet haar beste werk. Desondanks vind ik het absoluut een goed boek en vind ik de schrijfstijl van Colleen nog steeds geweldig.

Van mij krijgt All Your Perfects 4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge