Recensie: Another Postcard

Recensie: Another Postcard

Another Postcard
Auteur: Elle Christensen
Series: Stone Butterfly Rockstars #1
Publicatiedatum: 16 mei 2017
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 334
Goodreads

Brooklynn Hawk is an enigma. Highly sought after for her incredible voice, her talent shines bright in the studio. But a dark past and a secret she holds close to her heart keep her from permanently stepping into the limelight.
Until her favorite band offers her the chance to chase her dreams.

As the lead singer for rock sensation, Stone Butterfly, Levi Matthews is wary of bringing in new talent. But, he has heard just how amazing Brooklynn is and when the need for another singer arises, he’s confident that she is the perfect addition.

However, he doesn't count on laying his heart at her feet.

But the world of music can be as dangerous as it is thrilling. Joining Stone Butterfly on tour was hard enough for Brooklyn, but when she finally succumbs to Levi's charms, the rock 'n' roll life turns deadly.

Will Levi and Brooklynn keep their voices and their hearts entwined? Or will the music prove too hard to survive?

**Can be read as a standalone**

Another Postcard is een boek dat me aanspreekt door de cover en titel. Meteen toen ik de cover zag, wist ik dat ik het wilde lezen. En de titel, Another Postcard, maakt ook nieuwsgierig. Het is een New Adult boek, maar de titel is niet standaard in het genre en maakt nieuwsgierig. Wat heeft een ansichtkaart in vredesnaam te maken met New Adult?

Ook spreekt de achterkant me aan. Het verhaal gaat over een band en ik hou wel van bandverhalen. Zelf ben ik net zo muzikaal als een lepel (niet dus), maar ik vind het wel altijd tof om over te lezen.

Ik ken Elle Christensen echt totaal niet, ik kwam dit boek tegen op de website van Netgalley, maar het klonk goed en besloot om het aan te vragen. Ik had dan dus ook geen verwachtingen bij deze schrijfster.

In het begin moest ik echt even wennen aan het boek en de schrijfstijl. Duurde ook best even voor ik erin zat, maar uiteindelijk las Another Postcard wel vlot weg.

Het boek wordt verteld vanuit Levi en Brooklynn. Ik ben blij dat er gekozen om beide personages aan het woord te laten, want op die manier leer je ze allebei goed kennen. En in dit geval is dat ook zo, je leert ze allebei kennen. Levi is een schatje. Toch blijven ze voor mij nog wat vlak, komen ze nog niet helemaal uit de verf.

Maar misschien komt het ook omdat sommige dingen voor mijn gevoel in Another Postcard een beetje afgeraffeld werden, voornamelijk aan het einde. Er zaten best wat dingen in waar veel potentie in zat, maar die werden een beetje gehaast verteld, alsof de schrijfster er een beetje spijt van had dat ze erin zaten en die rode draadjes nu zo snel mogelijk af wilde hechten.

Daardoor was het niet altijd even duidelijk of de personages van die gebeurtenissen groeiden.

Er zaten wel wat dingen in die ik niet aan had zien komen en dat maakte het boek wat spannender. Al waren vooral deze dingen wat te afgeraffeld. Zonde, want ze maken het boek wel net even anders. Ook kom je er op deze manier er achter wat de titel met het boek te maken heeft. Waarschijnlijk is het anders dan je nu denkt, dat had ik ook. Dat vind ik leuk.

Bij Another Postcard hoort ook een Spotify-playlist, de link daar naartoe vind je aan het einde van het boek. Vind ik tof. Ik zou graag de link geven, maar op mijn e-reader kreeg ik hem niet geopend en ik kan hem niet meer vinden.

Dit boek vond ik oké en vermakelijk, maar niet meer dan dat. Wel ben ik benieuwd naar de andere delen. Het duurt even voor je erin zit, maar dan leest het goed en snel weg.

Another Postcard is iets voor jou als:

  • Je van verhalen over bands houdt
  • Je een klein beetje thrilleraspect leuk vindt
  • Je van het New Adult genre houdt

Van mij krijgt dit boek drie sterren.

Ik kreeg Another Postcard als recensie-exemplaar van Netgalley.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge