Recensie: Bad at Love

Recensie: Bad at Love

Recensie: Bad at LoveBad at Love
ISBN: 9781370617272
Auteur: Karina Halle
Uitgever: Metal Blonde Books
Publicatiedatum: 14 november 2017
Genres: Audiobook, New Adult, Romance
Aantal bladzijdes: 402
Goodreads

She's bad at love, but he's even worse...

Marina is hot, blonde, and wickedly smart, but when it comes to men? She's hopeless. Between her quirks and her lack of filter, there isn't a man in Los Angeles that will stick around after the third date.

Her handsome, charming friend Lazarus has the opposite problem. Everyone wants to be the sexy Brit's girlfriend, but he gets bored and moves on quickly.

There's only one way to figure out why neither of them has cracked this love thing-- they'll date each other. On paper, it's the perfect experiment. But in reality, things between Marina and Laz get complicated quickly.

They might be bad at love, but they are even worse at being friends.

Note: This full-length romance is a complete standalone with no relation to any other books and was inspired by the Halsey song "Bad at Love."
It does contain ample amounts of profanity, filthy language and graphic sex scenes.
Sensitive readers should be advised.

Bad at Love was het tweede boek dat ik luisterde van Karina Halle. Smut vond ik erg goed, dus ik was behoorlijk benieuwd naar het tweede boek van deze auteur. Dit boek luisterde ik wel helemaal in tegenstelling tot Smut dat ik op een bepaald moment ging lezen.

Door Bad at Love ging ik dan ook niet zo snel heen, want audiobooks gaan nu eenmaal wat trager. Ook duurde het iets langer voor ik erin zat, maar toen ik er eenmaal in zat, luisterde het goed weg.

Bad at Love heeft leuke personages, Marina en Lazarus, die allebei aan het woord komen. Zelf vond ik Marina een beetje een ‘ik weet niet dat ik zo knap ben, maar alle mannen vallen voor me, want ik ben heel knap’ type. Dat vond ik wel een minpunt, want ik vind dat soort types altijd een beetje ongeloofwaardig, maar verder vond ik haar wel een leuk personage.

Ik vind Lazarus zo’n vreemde naam, vooral omdat ik het vaak in uitdrukkingen gebruik.

Lazarus vond ik ook leuk, behalve zijn naam. Ik vind Lazarus zo’n vreemde naam, vooral omdat ik het vaak in uitdrukkingen gebruik. Wel vond ik hem toch wat vlak blijven en niet heel diepgaand. Dat geldt ook voor Marina, ze bleven allebei wat oppervlakkig. En ik had ook wat minder met deze personages ofzo.

In het boek vind je niet echt schokkende gebeurtenissen, maar daar is het genre dan ook niet naar. Maar wil je dit wel, dan zou ik dit boek links laten liggen. Het boek is vrij cliché. Ik vond dat geen probleem, want soms vind ik ook weleens fijn. Al met al een prima boek zonder dat het uitschiet naar echt geweldig of superslecht.

Ik vond Bad at Love best een leuk boek, maar Smut vind ik toch beter. Desondanks heb ik me absoluut vermaakt tijdens het luisteren van dit boek. Het enige minpunt was dat Lazarus met een Brits accent was ingesproken en het niet altijd even verstaanbaar was. Ik ga zeker meer lezen van Karina. Van mij krijgt Bad at Love 3.5 ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge