Recensie: Bared to you

Recensie: Bared to you

Recensie: Bared to youBared to you / Verslaafd aan jou
Auteur: Sylvia Day
Series: Crossfire #1
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers, Penguin
Publicatiedatum: 4 februari 2014
Genres: Erotiek
Aantal bladzijdes: 352
Goodreads

Gideon Cross came into my life like lightning in the darkness...
He was beautiful and brilliant, jagged and white-hot. I was drawn to him as I'd never been to anything or anyone in my life. I craved his touch like a drug, even knowing it would weaken me. I was flawed and damaged, and he opened those cracks in me so easily...

Gideon knew. He had demons of his own. And we would become the mirrors that reflected each other's most private wounds...and desires.
The bonds of his love transformed me, even as I prayed that the torment of our pasts didn't tear us apart...

Het merendeel van wat ik lees, is Young Adult. Ik ben nu eenmaal dol op het genre. Maar af en toe wandel ik naar een ander genre toe, zoals bij dit boek het geval was. Bared to you is geen boek dat hoog op mijn lijstje stond, maar toen  ik de hele serie voor een tientje kon kopen, besloot ik om dat te doen. En dan maar meteen erin te beginnen. Was het een goede koop of nog geen eurocent waard?

Om te beginnen las ik sommige stukken met grote ogen en mompelde ik zachtjes: Wat heb ik zojuist gelezen? Heb ik dat echt gelezen? Het antwoord: ja.
Daarnaast zitten er nogal wat scenes in die nogal … plat zijn. Een ander woord heb ik er niet voor. En dan bedoel ik niet plat als in dat de personages niet tot leven komen. Nee, ik bedoel dat de seksuele woorden die gebruikt zijn, echt wel plat zijn. In het Engels klinkt dat nog wel, maar in het Nederlands zou het echt niet klinken. Ik zal de woorden niet herhalen, want waarschijnlijk kun je zelf wel wat woorden bedenken.

Bared to you begon oké, maar vond ik steeds minder worden naarmate ik verder kwam. Het is ook wel duidelijk dat de seks toch wel het thema is, want dat zit er behoorlijk vaak in. Misschien dat het daarom voelde of ik een nieuwe versie van 50 shades of grey las, alleen dan wat beter geschreven. Het is minder vlak en geloofwaardiger dan die serie, maar ik ben geen fan. Echte extreme plotwendingen zaten er niet in, maar ik miste ze ook niet. Waarschijnlijk omdat ik ze al niet verwachtte.
Ook de personages bleven voor mij wat vlak, al is Sylvia Day er wel goed in geslaagd om mij door te laten lezen. Ik wilde weten wat het verleden van de personages was.

Ik weet nog niet of ik de rest van de boeken ga lezen. Waarschijnlijk ga ik dat alleen doen als ik me heel erg verveel, want ja, de boeken staan nu toch in de kast. Als je van dit genre houdt, vind je het vast een leuk boek. Als je 50 shades al matig vond, zou ik Bared to you laten liggen.

[bol_product_links block_id=”bol_565dec5414442_selected-products” products=”9200000005214035″ name=”bared to you” sub_id=”” link_color=”2535CC” subtitle_color=”2535CC” pricetype_color=”2535CC” price_color=”2535CC” deliverytime_color=”2535CC” background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge