Recensie: Bear

Recensie: Bear

Recensie: BearBear
ISBN: 9789493030459
Auteur: T.M. Frazier
Series: King #4
Uitgever: SVM Publishing
Publicatiedatum: 7 maart 2020
Genres: Dark romance
Aantal bladzijdes: 281
Goodreads

Opoffering. Loyaliteit. Familie.
Bear wil de metalen staven van zijn gevangeniscel buigen
met zijn blote handen en ontsnappen. Niet vanwege de
mannen hierbinnen die hem dood willen, maar omdat
Thia daarbuiten is, waar hij haar niet kan beschermen.
Thia is niet het type meisje dat wacht tot iemand haar komt redden,
vooral als ze zelf nog wat te redden heeft.
Bear en Thia maken zich klaar voor een strijd,
niet alleen voor hun leven, maar voor hun liefde.
Bear is boek vier in de King serie en het vervolg op Thia.

* WAARSCHUWING * Dit boek bevat scènes met misbruik en geweld die door sommige mensen als schokkend kunnen worden ervaren.*

Bear is het vierde deel in de King-serie. Boek 1 en 2 gaan over Doe en King, maar 3 en 4 over Thia en Bear. King loopt overigens wel rond in de boeken, net als andere personages. Het is een serie die je echt achter elkaar moet lezen. Doe je dat niet, dan krijg je spoilers. 

In deze recensie zitten ook spoilers voor 1-3, maar ook voor de rest. Nu denk je misschien: hoe kan dat? Die heb je nog niet gelezen? Nee, maar als je deel 2 gelezen hebt snap je deze waarschuwing 😉

T.M. Frazier is goed in cliffhangers, want zo ongeveer elk boek in deze serie heeft er eentje waardoor je door wilt lezen. En dat is in Bear niet anders. Nu wil ik dus ook door met de serie, haha. Zo jammer dat er nog wat boeken voor zitten die per se uit moeten.

Haar schrijfstijl is er eentje die zorgt voor ‘ik wil dit achter elkaar lezen en ik heb niet echt meer door wat er om me heen gebeurt’. Niet aan te raden in de bus of als je niet de tijd hebt om verder te lezen. 

Ook is ze goed in het schrijven van mannen waar je met een boog om zou moeten lopen, maar dat niet doet omdat ze zoveel meer blijken te zijn dan wie ze de buitenwereld laten zien. Dat vind ik echt heel knap gedaan. Dat deed ze bij King al, bij Bear nog meer en bij Preppy ongetwijfeld ook. 

T.M. Frazier is goed in het schrijven van mannen waar je met een boog om zou moeten lopen

Bear heb je al als bijpersonage in King leren kennen, maar nu ontdek je nog beter wie hij is. Ik schreef al in de recensie van Thia dat ik hem het interessantste van de twee vind en daar blijf ik bij, al vond ik Thia in dit deel ook wel leuker. En ze is nog steeds lekker badass.

Over badass vrouwen gesproken: er duikt in dit deel nog eentje heb die behoorlijk interessant is. Ik was dan ook blij toen ik ontdekte dat zij haar eigen verhaal heeft. 

Bear is net als de rest dark romance en er zitten behoorlijk wat heftige scenes in. Ook ben ik erachter gekomen dat ik blijkbaar ook gruwel van kapotte tanden. Zal vast komen omdat ik zelf zo’n rotgebit heb. Net als de andere boeken wilde ik dit boek door blijven lezen en vond ik het superinteressant. 

Bear is echt een dark romance, maar wel eentje die echt tof is. Extra tof is het dat het boek ook in het Nederlands is (net als Thia trouwens) bij SVM Publishing.

Van mij krijgt Bear 4 sterren.

Ik heb een recensie-exemplaar van Bear gehad, maar dat verandert mijn mening niet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: