Recensie: Beautiful Disaster

Recensie: Beautiful Disaster

Recensie: Beautiful DisasterBeautiful Disaster
Auteur: Jamie McGuire
Series: Beautiful #1
Publicatiedatum: 26 mei 2011
Genres: New Adult
Aantal bladzijdes: 329
Goodreads

The new Abby Abernathy is a good girl. She doesn’t drink or swear, and she has the appropriate number of cardigans in her wardrobe.

Abby believes she has enough distance from the darkness of her past, but when she arrives at college with her best friend, her path to a new beginning is quickly challenged by Eastern University's Walking One-Night Stand.

Travis Maddox, lean, cut, and covered in tattoos, is exactly what Abby needs—and wants—to avoid. He spends his nights winning money in a floating fight ring, and his days as the ultimate college campus charmer.

Intrigued by Abby’s resistance to his appeal, Travis tricks her into his daily life with a simple bet. If he loses, he must remain abstinent for a month. If

Abby loses, she must live in Travis’s apartment for the same amount of time. Either way, Travis has no idea that he has met his match

Ik had over dit boek al meerdere verhalen gehoord en ik was er best nieuwsgierig naar geworden, dus toen ik in maart in Amsterdam was, hoopte ik hem bij Waterstones te vinden. Helaas hadden ze hem niet, maar toen ik er begin mei was, hadden ze hem wel en besloot ik om hem mee te nemen.

Het boek is oké en is best aardig. Ik vond het lekker doorlezen, al vond ik het in het begin behoorlijk traag gaan. In het begin gebeurt er ook niet zoveel en ik vind het niet heel erg boeiend om bladzijde na bladzijde te lezen wat Abby doet en wat voor lessen ze heeft. Even is prima, maar de hele tijd? Nee. Als je het mij vraagt had de schrijfster met de weddenschap uit de samenvatting moeten beginnen, dan was het boek meteen een stuk boeiender geworden.
In het boek gebeuren eigenlijk bijna geen onvoorspelbare dingen, op het einde na dan. Die had ik niet aan zien komen! Het einde ging trouwens weer te snel. Ik miste in het boek een beetje de balans, het ging of te langzaam of te snel. Toch vond ik het einde wel leuk.

Voor mij bleven de personages ook best plat, cliché en kon ik me niet zo goed in ze inleven. Ik voelde niet echt veel voor ze, niet positief en niet negatief.

Ik ergerde me in het boek aan het gebruik van ‘s na de naam Travis. In eerst instantie dacht ik dat het fout was, maar na navraag bleek het goed te zijn. Toch vond ik het lastig om erom te lezen. Het boek was aardig en de personages ook. Het is aardig voor op het strand of op vakantie, maar meer is het ook niet. Het zal geen boek zijn dat me nog maanden zal blijven achtervolgen, omdat het zo goed is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge