Recensie: Becoming Us

Recensie: Becoming Us

Recensie: Becoming UsBecoming Us
ISBN: 9780990325260
Auteur: Amy Daws
Series: London Lovers #1
Uitgever: Stars Hollow Publishing
Publicatiedatum: 1 januari 2015
Genres: Audiobook, Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 308
Goodreads

~The college prequel to the London Lovers Series~

The dreaded friend-zone...
The last place Finley ever want to be with college basketball God, Jake LaShae. She is losing her mind trying to figure out what this guy wants from her. Between their late night phone calls, cuddle sessions and him showing up at parties, causing a scene, his mixed signals are giving her whip lash.

When a mind-blowing betrayal knocks the wind out of Finley and she thinks she can’t feel any lower, Brody stumbles into her path—barefoot and charmingly sexy.

This boy next door is a breath of fresh air. And he’s not shooting her any mixed signals.

But even he has a past. A past that makes him anything but perfect.

When Finley begins to think she’s found the one in Brody, will Jake try to make one final play and ruin the game for everyone?

Becoming Us was een boek waar ik nog nooit van gehoord had, net als van de auteur niet. Maar omdat ze naar RARE komt en het boek me boeiend lijkt, besloot ik om te gaan lezen en ik werd zeker niet teleurgesteld. Het fijne aan iets als RARE is dat ik nu allemaal nieuwe auteurs ontdek die ik anders nooit was gaan lezen. Soms zijn dat goede auteurs en er zullen ongetwijfeld ook wel minder leuke tussen gaan zitten. Maar Becoming Us vond ik wel een van de leuke boeken. Vantevoren had ik echt totaal geen verwachtingen, want ik heb nooit iemand over deze auteur gehoord.

De samenvatting lijkt vrij duidelijk en ik vermoedde al meteen welke kant het op zou gaan. Zo’n einde dat ik van mijlenver aan zag komen… en toen kwam ‘ie niet. Aan de ene kant kon ik het wel waarderen, maar aan de andere kant snap ik Finley niet helemaal.

Ik wil nu echt weten hoe het verder gaat.

View Spoiler »

Ik vind het wel leuk dat het boek toch minder standaard is dan ik dacht. Ik houd soms wel een beetje van verrassingen, al moet ik toegeven dat ik het ergens ook wel weer jammer vind. Echt logisch dit, Liz. Echt heel erg. Het einde is wel een behoorlijke cliffhanger en ik wil nu echt weten hoe het verder gaat.

De personages vind ik leuk, al leer je Brody alleen vanuit de ogen van Finley kennen, hij komt zelf niet aan het woord. De enige ik-persoon hier is Finley en dat vond ik wel jammer, want ik ben echt benieuwd naar Brody’s gedachten. Wat vindt hij van alles?

Becoming Us was een fijn New Adult boek en las lekker weg, al heb ik ook wel wat minpunten aan dit boek gevonden. Het boek eindigt nogal met een cliffhanger, dus ik ben echt heel benieuwd hoe deel 2 verder gaat en dat ga ik ook zeker wel lezen.

Van mij krijgt Becoming Us 3 sterren, want ik vind het net niet genoeg voor 3.5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: