Recensie: Beholden

Recensie: Beholden

Recensie: BeholdenBeholden
Publicatiedatum: 12 mei 2020
Aantal bladzijdes: 309
Goodreads

From bestselling author, Dr. Rebecca Sharp, comes a steamy, small-town romance with a dash of suspense.

Laurel Ocean knows loss like the sea knows the shore.
The loss of her parents took her from Carmel Cove and the loss of her grandfather brought her back. Unexpectedly inheriting the shambles of her family’s coffee shop, her first instinct is to run. After all, it’s just something else to lose.

So, Laurel makes a plan: fix up the business, sell it, and get out of town. And it would’ve been perfect… if the building hadn’t come with a condition: a stubborn, broody, and distractingly sexy contractor.

Eli Downing made a promise to look after Laurel, and offering to repair the coffeeshop is just the start. He’s not going anywhere whether she likes it or not. And for as many walls as she pays him to fix, he’s determined to tear down the same from around her hardened heart.

The longer she stays, the more Laurel finds herself beholden.
To her family’s legacy. To her loyal hometown. And to the man healing her heart.

Unfortunately, Carmel has only given Laurel one outcome she can rely on. And when loss draws another line in the sand, will she flee from her fears or fight for her future?

Beholden is the first enemies-to-lovers standalone in the Carmel Cove series.

Beholden is het eerste boek dat ik las van Rebecca Sharp. De samenvatting klonk interessant, dus ik gaf me op voor de ARC, onwetende wat me te wachten stond. Ik vind het stiekem best tof dat ik op deze manier ook totaal andere auteurs lees, auteurs die ik anders misschien niet eens gekend zou hebben.

Het boek is een mooi boek met een slow burn romance en het heeft echt wel de potentie om een goed verhaal te zijn. Dat zie ik en dat voel je ook aan het verhaal. Ik verwachtte een beetje een boek a la Rebecca Yarros, maar om eerlijk te zijn deed Beholden niet zoveel voor mij. Het voelde als een traag kabbelend beekje. Soms iets te traag. 

Laurel en Eli krijgen allebei hun deel te vertellen in Beholden

Misschien komt het omdat ik net best heftige boeken achter de rug heb (Riot House en Wrong), maar ik raakte een beetje verveeld in dit boek. Of misschien is het de schrijfstijl van Rebecca? Die vond ik veel tell in plaats van show bevatten en daardoor kon ik niet helemaal in de huid van Laurel en Eli kruipen.

Laurel en Eli krijgen allebei hun deel te vertellen in Beholden en daar was ik blij om. Anders had ik het verhaal helemaal minder gevonden. Wel vond ik de personages ietwat oppervlakkig en kwamen ze voor mij niet tot leven. Ik had het gevoel dat ze niet helemaal goed uit de verf kwamen en dat is jammer, want in de basis vond ik ze wel tof. 

Beholden is best een goed boek met een interessante verhaallijn en best aardige personages, maar bij mij deed het helaas niet zoveel. Nu denk je misschien: waarom dan toch 3 sterren? Omdat het wel goed is. Dat ik het minder vond, wil niet zeggen dat het bagger is, want dat is het helemaal niet. Alleen het tell vond ik minder.

Het einde vond ik trouwens wel weer interessant, want daar gebeurt nogal wat en dat had ik niet aan zien komen, maar ik vond het tof.

Als je van slow burn en wat tragere romans houdt, is Beholden waarschijnlijk helemaal je ding. Hou je van actie op actie, dan zou ik dit boek laten staan. Net als wanneer je van nogal wat onverwachte plotwendingen houdt. 

Van mij krijgt Beholden 3 sterren

Ik kreeg dit boek als ARC, maar laat mijn mening niet beïnvloeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: