Recensie: Bestemd voor mij

Recensie: Bestemd voor mij

Bestemd voor mij
ISBN: 9789044355727
Auteur: Chantal van Gastel
Uitgever: The house of books
Publicatiedatum: November 2018
Genres: Contemporary
Aantal bladzijdes: 320
Goodreads

De feestdagen staan voor de deur en Jessica kijkt uit naar een lang weekend met haar beste vriendinnen Micky, Hannah en Debbie. Al jarenlang delen ze alles met elkaar, maar er is een nadeel: ze zien elkaar veel te weinig.

Daarom besluiten de vriendinnen bij elkaar te komen in het familiehuis waar Jessica en Micky vroeger al hun vakanties doorbrachten. Bij aankomst wacht hen echter een verrassing. De meiden zijn niet de enige gasten in het vakantiehuis.

Herinneringen komen tot leven, waaronder ook die aan een oude liefde, die Jessica liever wil vergeten. Maar dát laat het huis niet toe.

Bestemd voor mij is het nieuwste boek van Chantal van Gastel en ik was heel blij toen ik hem vond in Storytel als ebook, want ik wilde het boek al eens lezen. Op mijn telefoon leest wel minder prettig, maar het is te doen. Ik heb volgens mij bijna alle boeken van Chantal gelezen, dus de verwachtingen waren hooggespannen. Behoorlijk hoog gespannen en dan is het altijd maar de vraag of die waargemaakt worden. Was dat wel zo bij Bestemd voor mij?

Nee, helaas deed Bestemd voor mij niet zoveel. Ik had me er zo op verheugt, maar ik kwam echt niet in het verhaal. Het pakte me ook niet echt. Bij vlagen vond ik het wel tof, maar de uitwerking toch wat minder. Ik weet niet zo goed wat ermee was. Echt stom was het niet, maar het was ook niet supergeweldig of zoiets. Sommige dingen waren ook echt gewoon afgeraffeld.

Ik had gehoopt op een plotwending, maar helaas kwam die niet. Ik snap wel waarom, want het zou niet hebben gepast, maar stiekem vond ik het wel een beetje jammer. Stiekem had ik er toch op gehoopt dat het zou gebeuren.

Ik had gehoopt op een plotwending, maar helaas kwam die niet

Daarnaast vond ik hoofdpersoon Jessica ook gewoon niet leuk. Ik vond haar vervelend en irritant. In het begin had ik nog zoiets: ze moet groeien, ik moet er even in komen. Maar ze groeide niet, ik bleef haar niet leuk vinden. Voor mij is het altijd vervelend als ik ergens niet in kom, want dat betekent dat ik het boek meestal ook niet goed ga vinden. Voor mij is inleven in een personage een eerste vereiste en als dat niet kan, vind ik het boek vaak al een

Ik had hoge verwachtingen van dit boek, maar helaas was dit boek niet bestemd voor mij. Als je het genre leuk vindt, vindt je dit boek vast leuk, maar ik helaas dit keer niet. Ik had geen klik met het boek. Het viel mij erg tegen helaas en krijgt dus Bestemd voor mij 3 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge