Recensie: Bittersweet

Recensie: Bittersweet

Bittersweet
ISBN: 9781942444169
Auteur: Sarina Bowen
Series: True North #1
Uitgever: Rennie Road Books
Publicatiedatum: 14 juni 2016
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 348
Goodreads

If you can’t stand the heat, get out of the orchard.

The last person Griffin Shipley expects to find stuck in a ditch on his Vermont country road is his ex-hookup. Five years ago they’d shared a couple of steamy nights together. But that was a lifetime ago.

At twenty-seven, Griff is now the accidental patriarch of his family farm. Even his enormous shoulders feel the strain of supporting his mother, three siblings and a dotty grandfather. He doesn’t have time for the sorority girl who’s shown up expecting to buy his harvest at half price.

Vermont was never in Audrey Kidder’s travel plans. Neither was Griff Shipley. But she needs a second chance with the restaurant conglomerate employing her. Okay—a fifth chance. And no self-righteous lumbersexual farmer will stand in her way.

They’re adversaries. They want entirely different things from life. Too bad their sexual chemistry is as hot as Audrey’s top secret enchilada sauce, and then some

Zelf had ik voor Bittersweet nog niets van Sarina Bowen gelezen, maar ik hoorde goede verhalen over haar boeken en dus besloot ik om aan Bittersweet te beginnen. Verwachtingen had ik niet, dus die konden in elk geval niet teleurgesteld worden.

De cover vind je leuk of helemaal niets, denk ik. Ik ben niet echt een fan van voorkanten met een cover, maar dit heeft wel wat. Waarschijnlijk omdat je weinig mannen in dit genre vanaf hun achterkant ziet. Normaalgesproken zie je vooral hun sixpack. Ook vind ik die bomen onderin erg tof gedaan.

De schrijfstijl van Sarina Bowen in Bittersweet vind ik erg prettig en leest snel weg. Omdat ik nieuw was met deze schrijfster, moest ik wel even wennen, maar dat duurde gelukkig niet lang. Het leest snel weg en ze zorgt ervoor dat je verder wilt lezen, omdat je benieuwd bent naar hoe het af zal lopen met de personages. Of ze hun happy end krijgen.

In Bittersweet wordt het verhaal om en om verteld vanuit Griffin en Audrey in de eerste persoon, een boer die zijn best doet om de eindjes aan elkaar te knopen en een meisje die niets liever wil dan kok worden in haar eigen restaurant. Allebei hebben ze zo hun eigen problemen die niet even opgelost zijn. Griffin vind ik leuk, maar ik denk dat ik Audrey leuker vind. Ik vind haar een tof personage en ik zou best vriendinnen met haar willen zijn. Voor mij is zij best herkenbaar en dat alles wat ze doet, lijkt te mislukken. Dat gebeurt mij ook iets te vaak.

Ik vind het tof dat de personages elkaar kennen van voor dit verhaal begon en dat het niet zo’n standaard ‘jongen vindt meisje leuk vanaf het eerste moment en valt als een blok voor haar’ verhaal is, maar dat ze al eerder met elkaar het bed zijn ingedoken.

En ook dat Griffin boer is vind ik tof. Dat deed me een beetje aan Boer zoekt vrouw denken, maar dan wel de leuke en jonge boeren natuurlijk. Niet dat ik dat programma kijk, maar ik krijg zelfs als niet-kijker genoeg mee. En Audrey heeft een beroep dat nog steeds door mannen gedomineerd wordt, dat vond ik ook wel tof gedaan.

Bittersweet is een prima aanvulling op het NA-genre, dus als dat je ding is, is dit boek het ook helemaal. Steadfast en Keepsafe, twee en drie in deze serie ben ik ook van plan om te gaan lezen. Bittersweet krijgt drieënhalve ster.

[bol_product_links block_id=”bol_58ea1e0344b26_selected-products” products=”9200000058948708″ name=”sweet” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: