Recensie: Boy Toy

Recensie: Boy Toy

Recensie: Boy ToyBoy Toy
ISBN: 9781540182029
Auteur: Sarina Bowen, Tanya Eby
Series: Man Hands #3
Uitgever: Blunderwoman Productions
Publicatiedatum: 14 augustus
Genres: Contemporary, New Adult, Recensie-exemplaar
Aantal bladzijdes: 216
Goodreads

A brand new romantic comedy from your favorite snort-laughing duo!

Liam

The moment Sadie Matthews walks through the daycare center door, I feel my world tilt in her direction. Again. I fell for her when I was fourteen, and I'm still not over her. Problem: she still thinks of me as a teen she used to babysit. But I've learned a few things about pleasing a woman in the last fifteen years. I can't wait to show her how good it could be. I need to move quickly before I lose her again. This is more than a game to me, but I still plan to win.

Sadie

I've just survived the worst year of my life. As a single mom of twin toddlers, I don't have time for a man. I barely have time to finish a thought. Who knew that Liam McAllister would grow up to be so devastating? He's everything my husband was not: tall, built, and willing to have a tea party with my girls.

I can't possibly get involved with him. He's too young for me. Too handsome. But he's so persuasive...

Boy Toy is het nieuwste boek van het duo Sarina Bowen en Tanya Eby. Eerder verschenen al Man Hands met Brynn en Tom en Man Card met Ash en Braht. Boy Toy is het derde boek en gaat over onder andere Sadie. Sadie zit ook al in de andere twee boeken als vriendin van Brynn en Ash, maar je kunt de boeken los van elkaar lezen. Dat raad ik niet aan overigens, want dan mis je dingen.

Man Hands vond ik supertof, Man Card vond ik een stuk minder, dus ik was een beetje bang voor Boy Toy. Bang dat het nog minder zou zijn dan deel 2, maar niets is minder waard. Waar ik bij Man Card een beetje een matig gevoel had, had ik dat bij dit deel absoluut niet. Ik vond het boek ook echt superleuk en las het ook in een ruk uit.

Liam is gewoon een schatje. Ik wil er ook eentje.

Wat mij betreft is Boy Toy mijn favoriet in de serie. Iets dat ik niet verwacht had, want ik vond Sadie in eerst instantie de minste van de drie vriendinnen. Toch bleek dat ze eigenlijk best wel een leuk personage is. En Liam is gewoon een schatje. Ik wil er ook eentje. Het was niet dat hij zo’n bizar en duister verleden had waar je per se alles over wilde weten, maar hij las als personage wel lekker weg. Sadie ook trouwens.

Boy Toy is een leuke vlot geschreven New Adult waar je doorheen vliegt. Ik had hem in een paar uur uit, ondanks dat ik een lichte leesdip heb. Met dit boek had ik geen moeite en wilde ik blijven lezen. Boy Toy is absoluut mijn favoriet van de drie. Vind het ook leuk dat Sarina en Tanya gekozen hebben voor een jongere man met een oudere vrouw in plaats van andersom.

Als je van New Adult houdt, raad ik je dit boek (en deze serie) zeker aan.

Van mij krijgt Boy Toy 4 sterren.

Ik kreeg Boy Toy als een Advanced Readers Copy (ARC), maar uiteraard heeft het geen invloed op mijn mening. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: