Recensie: Boywatching

Recensie: Boywatching

Recensie: BoywatchingBoywatching
Auteur: Chloe Bennet
Uitgever: Orchard Books
Publicatiedatum: 4 juni 2015
Genres: Young Adult
Aantal bladzijdes: 384
Goodreads

The annual joint school dance (aka the Snog Fest) is looming, and Chloe and her three best friends are determined not to repeat last year's disaster, which led to Year 9's top Mean Girl, Maggie, humiliating them online as a pack of sad losers.

First they need to figure out just what's going with the utterly incomprehensible yet strangely attractive St Thomas's boys - and so the science of BoyWatching is born...

Boywatching had een interessant plot en dat was eigenlijk de reden waarom ik het aanvroeg bij Netgalley. Oké, en ik vond de cover er goed uitzien en ik hou van covers, vooral als ze niet mensen erop hebben staan. Ik ben gewoon geen fan van covers met mensen erop, misschien vind ik dat wel te gemakkelijk ofzo.

Dit boek vond ik niet heel erg leuk. Ik zag er zelfs een beetje tegenop om elke keer te beginnen met lezen. Niet dat het boek zo erg was, maar ik vond het vooral behoorlijk saai op veel stukken en ik heb me er dan ook doorheen moeten worstelen. Het ging ook gewoon zo traag. Misschien komt dat ook, omdat de hoofdpersoon nog maar veertien is en ietwat kinderlijk. Ik weet het niet, maar ik vond het boek een beetje tegenvallen.
Of de schrijfstijl van de auteur bevalt me gewoon niet, dat kan natuurlijk ook. Ik vond het in elk geval absoluut niet lekker lezen en ik heb er nog net geen leesdip aan overgehouden.

Het einde was best leuk, maar ontzettend cliché. Het hele boek is voorspelbaar en het einde was zoals ik verwachtte. Chloe als hoofdpersoon was trouwens wel lief en leuk, maar wel behoorlijk kinderlijk.  Zonde, maar misschien is het leuk als je veertien bent. Voor mij voelde Chloe in elk geval niet diep genoeg en echt te kinderachtig. Wel heel jammer, want Boywatching leek me dus serieus een leuk boek.

De cover van Boywatching vond ik wel erg leuk en als ik het boek tegen zou komen in de winkel zou ik het daarom alleen al oppakken waarschijnlijk. Gewoon, omdat die cover er interessant uitziet.

Dit boek was het niet voor mij. Zonde, maar helaas. Niet alle boeken kun je natuurlijk goed vinden.

Dit boek kreeg ik als recensie-exemplaar van Netgalley.

[bol_product_links block_id=”bol_571740b502f28_selected-products” products=”9200000038677432,9200000036161872″ name=”2″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge