Recensie: Brix

Recensie: Brix

Recensie: BrixBrix
ISBN: B083S34C6F
Publicatiedatum: 28 februari 2020
Aantal bladzijdes: 262
Goodreads

There’s a fine line between love and hate, and it’s about to be set on fire.

Brix Ward is a Grade A prick.
⠀⠀
He's arrogant, spoiled, and self-centered. As the lead singer of A Rebels Havoc, he's used to women falling over themselves for a chance to tame the wild bad boy.
⠀⠀
Except for me.
⠀⠀
I still remember the boy I grew up with. The one who went out of his way to make my life a living hell. I did my best to avoid him at all costs.
⠀⠀
Imagine my surprise when our parents announced they had eloped, then left me to live with my new stepbrother. Alone.
⠀⠀
Now, no matter what I do, there's no escaping him. He's always there, tempting me, provoking me. Every moment of every day. The more we're around each other, the more the heat between us begins to rise.
⠀⠀
If he thinks he can hurt me again, he’s dead wrong.
⠀⠀
I won’t let him be the one to destroy me, even if it breaks my heart.

Brix was voor mij een onbekend boek en dat is ook niet zo gek, want ik ken auteur Brooke O’Brien niet. En dat terwijl ze al zoveel geschreven heeft! Maar ik vond de achterflaptekst aanspreken en interessant, dus ik gaf me op. Op zich niet zo gek, want er zitten meerdere thema’s in die ik interessant vind: rockstar romance, maar ook stiefbroer en – zus vind ik altijd een interessant thema. 

Van dit boek had ik vooral de verwachting dat het goed en lekker door zou lezen en dat klopte op zich ook wel, al kwam ik er iets minder in. Maar ik weet dat het aan mezelf en mijn concentratie lag, want het boek vond ik best wel leuk. Brix was een hele fijne romance die lekker snel weg las. 

Hoofdpersonages Ivy en Brix vond ik ook leuk. Hier en daar waren ze wel ietwat plat en standaard, maar het is niet dat ik ze verschrikkelijk vond of zoiets. Ik kon best met ze meeleven en ik snapte hun reacties. Er was niet echt iets dat ik heel gek of onlogisch vond. De dingen die ze deden klopten wel bij hun personages. 

Ik vond de achterflaptekst aanspreken en interessant

In Brix vond ik weinig echt onverwachte plotwendingen zitten, al zaten er wel wat plotwendingen in die ervoor zorgden dat het verhaal op gang bleef. Ondanks dat er niets onverwachts in zat, stoorde het hem niet en las het boek lekker weg, vooral het laatste stuk.

Er waren wel wat dingen die ik minder goed vond uitgewerkt, zoals het stiefbroer en -zusgebeuren. Ik vond dat Brooke O’Brien daar een iets te gemakkelijke oplossing voor gekozen had. Zelf zou ik dan ook andere keuzes gemaakt hebben. Dat vond ik eigenlijk het enige minpunt aan dit boek.

De voorkant vond ik ook niet heel vervelend om te zien.

Brix vond ik een prima boek met interessante thema’s en aardige personages, al waren die helaas niet allemaal even goed uitgewerkt. Toch heb ik me niet verveeld en las dit boek goed weg.

Brix krijgt van mij 3 ster.

Ik heb Brix als ARC gehad om deze recensie te schrijven, maar mijn mening is onafhankelijk.

Giveaway!
Benieuwd geworden naar het boek? Je kunt meedoen met de giveaway on een gesigneerd exemplaar te winnen of een van de andere goodies. Hoe? Volg deze link naar Brookes Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: