Recensie: Busted

Recensie: Busted

Recensie: BustedBusted
ISBN: 9781492654292)
Auteur: Gina Ciocca
Uitgever: Sourcebooks Fire
Publicatiedatum: 2 januari 2018
Genres: Audiobook, Contemporary, Young Adult
Aantal bladzijdes: 352
Goodreads

Marisa wasn’t planning to be a snoop for hire—until she accidentally caught her best friend’s boyfriend making out with another girl. Now her reputation for sniffing out cheaters has spread all over school, and Marisa finds herself the reluctant queen of busting two-timing boys.

But when ex-frenemy Kendall asks her to spy on her boyfriend, TJ, Marisa quickly discovers the girl TJ might be falling for is Marisa herself. And worse yet? The feelings are quickly becoming mutual. Now, she’s stuck spying on a “mystery girl” and the spoken-for guy who just might be the love of her life…

Busted van Gina Ciocca is een boek waar ik nog nooit van had gehoord, maar nadat ik de samenvatting las, werd ik nieuwsgierig. Het onderwerp klinkt namelijk best leuk en ik was benieuwd hoe het uitgevoerd zou zijn. Het leek me een fijn boek voor tussendoor.

Ik ken de auteur niet en dus had ik ook niet zo heel veel verwachtingen van dit boek. Ik had echt geen idee wat ik kon verwachten, al had ik het vermoeden dat niet alles even goed af zou lopen. Zonder conflict immers geen boeiend boek en dat was inderdaad precies wat er gebeurde. Er zitten wat plotwendingen in die ik aan had zien komen en dus niet zo verrassend waren.

Er zitten wat plotwendingen in die ik aan had zien komen en dus niet zo verrassend waren

Marisa is de hoofdpersoon en zij vertelt alles vanuit haar oogpunt in de eerste persoon. Dat zorgde ervoor dat ze iets meer diepgang kreeg, maar van mij had ze nog best wat dieper gemogen. Ze voelt als een personage dat ik gemakkelijk zou kunnen vergeten en dat is nooit de bedoeling. Ik kon niet zoveel met Marisa. Ik vond het wel leuk dat ze niet zo’n mieperd was.

Tijdens het luisteren van dit boek dwaalde ik een paar keer af, omdat ik simpelweg geen zin had om verder te lezen. Ik weet alleen niet of dat aan het boek lag of aan mijn leesdip, maar ik heb er 1.5 week over gedaan of zoiets en dat is voor mij best lang, voor een luisterboek.

Busted was voor mij een aardig boek, maar ik had het gevoel dat er meer uitgehaald had kunnen worden en het voelde niet meer dan ‘wel oké’. Het was een prettig boek om naar te luisteren, maar het gaat er niet eentje worden die ik altijd zal blijven herinneren. Het voelt een beetje als eentje van velen.

Van mij krijgt Busted 3 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: