Recensie: Campus Love

Recensie: Campus Love

Recensie: Campus LoveCampus Love
ISBN: 9789020536850
Series: ,
Publicatiedatum: November 2019
Aantal bladzijdes: 123
Goodreads

Isobel wil het liefst haar nacht met Bennet vergeten, maar dat staat hij niet toe

In "Campus love', het tweede deel van de Radio Romance-serie door Lis Lucassen, beleeft Isobel een wilde nacht met de charmante barkeeper Bennet. Een perfecte rebound na de breuk met jeugdliefde Kevin. Als ze na die nacht met Bennet ongezien wil wegsluipen, wordt ze gefotografeerd door een groep vogelaars. De foto's belanden op social media en blijven haar achtervolgen. Vooral als die irritante Dr. Love van de campusradio zich erin gaat mengen en ontdekt dat Isobel en Bennet een ongekend hoge matchscore hebben van 99,99 procent. Bennet is echter alles wat Isobel niet wil. Geen Campus love voor haar. Maar ze kan hem wel goed gebruiken om mee te gaan naar een familiebijeenkomst en te doen alsof hij haar nieuwe vriendje is. Lis Lucassen krijgt het met haar Radio Romance-serie voor elkaar dat je niet kunt stoppen met lezen!

Campus Love is het tweede deel in de Radio Romance serie. Deze las ik meteen na Campus Crush. Ook in dit deel staat er boven elk hoofdstuk weer een nummer dat op het hoofdstuk slaat. En in dit deel staat een van mijn favoriete bands (All Time Low), dus altijd goed.

Net als in het eerste boek is dit geen verhaal waar je om de oren wordt geslagen met plotwendingen, maar is het gewoon een lekker doorleesverhaal waar je niet al te lang over doet. Het is heel fijn voor even tussendoor. 

In dit boek staan Bennett en Isobel centraal. Ze zitten allebei al in deel 1 als huisgenoten (de ene van Iris, de ander van Zach), maar dit verhaal kun je in principe los lezen. Wel mis je dan een aantal dingen zoals over welke app men het heeft (degene die Iris ontwikkeld heeft). Zelf vind ik het ook nooit zo leuk om eerst een deel twee te gaan lezen. 

Het is heel fijn voor even tussendoor. 

Beide personages komen aan het woord. Je leert Isobel beter kennen dan in het eerste deel waar ze vooral vriendin en huisgenoot van is. Toch vond ik haar daar al best goed uit de verf komen en dacht ik na dit deel niet echt anders over haar.

Over Bennett daarentegen wel. Die vond ik in het eerste deel een eikel, maar hij blijkt in dit deel toch best leuk te zijn. Al blijft Zach wel een streepje voor houden. 

Wat ik persoonlijk niet helemaal snap is waarom dit boek ook in de Radio Romance-serie zit. Er zit wel wat van de radio in, maar hoofdpersoon Bennett doet verder weinig met de radio. Vooral in het einde zit de radio wat uitgebreider. Die zorgt dan ook voor nogal een cliffhanger waardoor ik nu ontzettend benieuwd ben naar hoe het verder zal gaan, haha.

Campus Love vond ik een aardig boek, maar zelf vond ik het eerste deel toch leuker. Wel ben ik erg benieuwd naar deel 3, die met een einde als dit wel moet komen. 

Campus Love is een echte New Adult en dat moet dus ook wel echt je ding zijn. Anders vindt je er niets aan. En je moet Kobo Exclusives kunnen lezen, dus bijvoorbeeld een Kobo e-reader hebben of de app.

Van mij krijgt Campus Love 3 sterren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: