Recensie: Charged

Recensie: Charged

Recensie: ChargedCharged
ISBN: 9780062385970
Auteur: Jay Crownover
Series: Saints of Denver #2
Uitgever: William Morrow Paperbacks
Publicatiedatum: 24 mei 2016
Genres: Audiobook, Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 384
Goodreads

Avett Walker and Quaid Jackson’s worlds have no reason to collide. Ever. Quaid is a high powered criminal attorney as slick as he is handsome. Avett is a pink-haired troublemaker with a bad attitude and a history of picking the wrong men.

When Avett lands in a sea of hot water because of one terrible mistake, the only person who can get her out of it is the insanely sexy lawyer. The last thing on earth she wants to do is rely on the no-nonsense attorney who thinks of her as nothing more than a nuisance. He literally has her fate in his hands. Yet there is something about him that makes her want to convince him to loosen his tie and have a little fun…with her.

Quaid never takes on clients like the impulsive young woman with a Technicolor dye job. She could stand to learn a hard lesson or two, but something about her guileless hazel eyes intrigues him. Still, he’s determined to keep their relationship strictly business. But doing so is becoming more impossible with each day he spends with her.

As they work side-by-side, they’ll have to figure out a way to get along and keep their hands off each other—because the chemistry between them is beyond charged.

Ik luisterde al eerder een boek in deze Saints of Denver-serie en dat boek vond ik best oké, dus ik was benieuwd naar het tweede deel. In deel 1 worden al hints gegeven over dit tweede deel, dus ik had een vermoeden hoe het zou eindigen. Maar dat je weet hoe iets eindigt, wil niet zeggen dat je weg er naartoe weet.

En dat was waar ik vooral benieuwd naar was. Naar hoe ze zouden komen waar ze lijken te zijn in Built. Charged is echt een New Adult, zo eentje die lekker doorleest en waar je je niet ontzettend doorheen hoeft te worstelen. Het taalgebruik is snel en ik vind de schrijfstijl van Jay Crownover erg fijn om te lezen.

Charged vond ik trouwens prima geschikt als luisterboek, maar dat vind ik sowieso met New Adult contemporary. Dat kun je prima volgen als je luistert. In het begin moest ik wel wennen bij de expliciete scenes, want dat is uitgesproken toch wel gek, maar inmiddels ben ik er wel aan gewend. Al is het soms wel een beetje gek dat terwijl ik de post in de brievenbus duw, ze in mijn audiobook seks hebben, haha. Voelt stiekem soms toch wat ongemakkelijk.

Ik vind de namen van de personages heel bijzonder, maar wel tof. Ik luisterde dit boek trouwens, dus ik moest echt wel even opzoeken hoe je die namen in vredesnaam schrijft, want het zijn niet de makkelijkste. Je leest om en om vanuit Avett en Quaid en dat vind ik altijd wel fijn om te lezen, zodat je van allebei dingen mee krijgt. Ze kijken tenslotte allebei anders naar een gebeurtenis.

Charged is geen vernieuwende New Adult met bijvoorbeeld een stel van hetzelfde geslacht of iemand die een handicap heeft, maar eentje die vrij chliche is met de superknappe man en het rebelse meisje. Toch vond ik het niet echt storend. Misschien omdat ik dat al verwachtte. Het was gewoon een leuke New Adult met een leuke verhaallijn en in de toekomst lees ik vast nog weleens wat van Jay. Als je van het genre houdt, is het wel een aanrader. Het boek krijgt drie sterren van me.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: