Recensie: Coming In From The Cold

Recensie: Coming In From The Cold

Recensie: Coming In From The ColdComing In From The Cold
ISBN: 9781942444015
Auteur: Sarina Bowen
Series: Gravity #1
Uitgever: Harlequin
Publicatiedatum: 13 maart 2015
Genres: Audiobook, Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 208
Goodreads

He can't have her. And he can't tell anyone why.

Ski racer Dane "Danger" Hollister does not do relationships, though he keeps his reason a secret. The real-life curse he's inherited from his mother will eventually cost him everything: his place on the Olympic ski team, his endorsement income, and his ability to fly downhill at top speed.

Reluctant country girl Willow Reade meets Dane by accident. Literally. Her skidding truck forces him off the road during a blizzard. Stranded together in his Jeep as night falls, the two loneliest people in Vermont find themselves sharing more than they'd planned. And not just conversation.

Yet neither can guess how their unlikely tryst will threaten Dane's frightening secret and Willow's tentative peace with her own choices. Only mutual trust and understanding can end their pain and give them a hard won shot at love.

Coming In From The Cold is weer een boek dat ik van Sarina Bowen las. Of eigenlijk: luisterde. Ik kende dit boek niet tot ik het per toeval tegenkwam als luisterboek. Totnutoe vind ik alles tof van Sarina, dus ik besloot dit te gaan luisteren.

Coming In From The Cold is duidelijk een boek dat al wat ouder is. Ik las nog niet zo lang geleden Man Hands en Bountiful, haar meest recente boeken, en als je ze gaat vergelijken is goed te zien hoe Sarina gegroeid is in haar schrijfstijl. Desondanks vond ik het verhaal in Coming In From The Cold wel fijn en luisterde het lekker weg op dat gebied. De voorlezers waren wat minder. Vooral aan de stem van de vrouw moest ik ontzettend wennen, want ik vond dat ze een beetje een zeikstem had. Kan het beste mens ook niets aan doen natuurlijk, maar toch. Dat kan een boek voor mij soms echt minder maken. Maar het wende en ik had eindelijk weer eens een leuk luisterboek.

Als het een boek geweest was, had ik hem zo uit gehad, maar bij een luisterboek is dat meestal wat langzamer. Maar soms is dat niet erg, want dan kun je nog eens over het verhaal nadenken. Maar het maakte nieuwsgierig en ik was benieuwd hoe het verder zou gaan met Willow en Dane, hoe hun verhaal af zou lopen. In het boek zitten niet echt mega onverwachte dingen, maar toch wel wat dingen die ik niet meteen aan zag komen en dat vond ik leuk.

Wat me ook opviel, was dat dit boek in de derde persoon was. De meeste New adults worden nu in de eerste persoon, de ik, geschreven en zo ook de boeken van Sarina. Maar blijkbaar deed ze dat in het begin nog niet. Vroeger vond ik de derde persoon altijd fijn, maar na het lezen van dit boek besefte ik me dat dat niet meer zo is. Ik vind het nu juist onprettig lezen, omdat je toch wat meer afstand hebt tussen de lezer en personage. Ik zit graag dicht op de huid van een personage. Willow en Dane ‘Danger’ blijven voor mij dan ook wat verder weg staan, omdat ik me niet zo heel goed in ze in kon leven.

Coming In From The Cold is wederom een verhaal waarin sport toch best wel een rol speelt. Ik weet dat Sarina dat in meer boeken heeft, maar die heb ik nog niet gelezen. ik heb nog zoveel te lezen van haar, haha. In dit boek heeft skien een rol en dat vind ik wel leuk, omdat het meestal ijshockey is. Niet dat ik skien nou zo geweldig vind, want als ik moet kiezen, kijk ik liever naar snowboarden.

Coming In From The Cold is dan weliswaar een al wat ouder boek, maar wat mij betreft zeker een recensie waard. En het boek past ook prima in het New Adult genre, dus als je van dat + knappe sporters houdt zit je helemaal goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge